ΒΟΛΕΪ

Πυροβόλο εκ Βουλγαρίας

Πυροβόλο εκ Βουλγαρίας
Γιορντάνοφ

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ έρχεται να συναντήσει τον Χρίστο Τσβετάνοφ στον Ολυμπιακό. Τέλος οι Νικολάκης και Μπόγιοβιτς, ήρθε ο Δρίκος

Ο 24χρονος (γεννήθηκε στις 12/03/1983) αριστερόχειρας παίκτης νίκησε... μόνος του τον Ολυμπιακό στη Βουλγαρία στην αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σισόνκο στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Eίναι ο πρώτος σκόρερ στη φετινή διοργάνωση και "χάλκινος" παγκόσμιος πρωταθλητής στην Ιαπωνία. Αγαπημένη του ταινία είναι ο "Μονομάχος". O Ντέγιαν Μπόγιοβιτς ήρθε, είδε και απήλθε, ενώ η έλευση του Γιορντάνοφ θα περιορίσει σημαντικά τον χρόνο συμμετοχής του Νίκου Ρουμελιώτη.

Νέος προπονητής στο κλειστό του Ρέντη

Μόλις τέσσερις αγώνες διήρκεσε η παραμονή του Γιάννη Νικολάκη στο τιμόνι του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας προπονητής που ξεκίνησε τη συνεργασία του πέρυσι με τους "ερυθρόλευκους" ως άμεσος βοηθός του Ράντε Μάλεβιτς, αποτελεί παρελθόν.

Ο Γιάννης Νικολάκης υπέβαλε το πρωί την παραίτηση του στον πρόεδρο του ΤΑΑ, Βαγγέλη Μαρινάκη (που βρέθηκε την Κυριακή στη Γλυφάδα και έφυγε αμίλητος) και ο τελευταίος την έκανε αποδεκτή.

Πριν από έναν μήνα όταν είχε παραιτηθεί ο Τάσος Κουμπλής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει προαγωγή στον Νικολάκη, όμως ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε να μην συνεχίσει.

Πλέον, τα φώτα στρέφονται στην αναζήτηση του διαδόχου του, ο οποίος έχει ήδη βρεθεί. Ο αντικαταστάτης είναι ο πρώην προπονητής της ΑΕ Νίκαιας, Σωτήρης Δρίκος που αναλαμβάνει τις τύχες του Ολυμπιακού και γίνεται ο τρίτος φετινός τεχνικός.

Και την περασμένη σεζόν είχε επαναληφθεί το ίδιο σενάριο με την τριπλέτα Μάλεβιτς-Νικολάκης-Προσαλίκας. Βοηθός του Δρίκου θα είναι ο Γιώργος Μπακοδήμος, ενώ καθήκοντα σκάουτερ θα αναλάβει ο Παρασκευάς Νικολαρέας.

Η "ερυθρόλευκη" ανακοίνωση
" Τον Βούλγαρο διεθνή διαγώνιο και αρχηγό της Λέφσκι Σόφιας, Μπόγιαν Γιορντάνοφ απέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Γιορντάνοφ (24 ετών, 1,97μ.) κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα της Βουλγαρίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ με 178 πόντους σε 8 παιχνίδια και δεύτερος καλύτερος σέρβερ της διοργάνωσης, με 22 άσους. Ο Γιορντάνοφ θα αντικαταστήσει τον Σέρβο Ντέγιαν Μπόγιοβιτς.

Επίσης, το ΔΣ του ΤΑΑ Ολυμπιακός, αποφάσισε την αντικατάσταση του Γιάννη Νικολάκη με τον Σωτήρη Δρίκο, ο οποίος το 2003 είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας ως προπονητής της ΑΕ Νίκαια με νίκη 3-2 επί του Παναθηναϊκού στον τελικό της Καλαμάτας".
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ