ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός βόλεϊ ανδρών: Ανανέωσαν Εφραιμίδης, Χαραλαμπίδης και Τζιάβρας

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Δημήτρης Εφραιμίδης με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Τρεις ακόμα ανανεώσεις ανακοίνωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αφού στην ομάδα βόλεϊ ανδρών θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Εφραιμίδης, Χαραλαμπίδης και Τζιάβρας.

Μετά τον Δημήτρη Καζάζη η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού κράτησε και τους άλλους τρεις Δημήτρηδες που είχε πέρσι στο ρόστερ της.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Εφραιμίδη, Δημήτρη Χαραλαμπίδη και Δημήτρη Τζιάβρα. Όλοι τους θα φορούν και του χρόνου τα ερυθρόλευκα, με μοναδική διαφορά ότι ο Τζιάβρας υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση για την ευκαιρία να ξαναφορέσω την φανέλα που ήθελα. Θα δώσω, όπως και πέρυσι, τον καλύτερο μου εαυτό σε όλους τους τομείς για να βοηθήσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την επίτευξη όλων τον στόχων μας. Ελπίζω και εύχομαι σε μια ομαλή διεξαγωγή όλων των διοργανώσεων με υγεία σε όλους».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης είπε: «Xαίρομαι πολύ που θα παραμείνω για δεύτερη χρονιά στην ομάδα και που με εμπιστεύτηκαν η διοίκηση και ο προπονητής. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να παραμείνει πρωταθλητής. Ελπίζω του χρόνου οι καταστάσεις να επιτρέπουν να έχουμε και την υποστήριξη των φιλάθλων μας μέσα στο γήπεδο».

Τέλος, ο Δημήτρης Τζιάβρας επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Η σεζόν που έρχεται προβλέπεται πολύ απαιτητική λόγω των πολλών διοργανώσεων και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να διατηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και να κατακτήσουμε κάθε στόχο. Ας ελπίσουμε, τέλος, το φετινό πρωτάθλημα να μην επηρεαστεί από τον ιό και να είμαστε όλοι υγιείς».

Οι ανακοινώσεις για τους τρεις αθλητές

Η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Εφραιμίδη: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Εφραιμίδη. Ο Έλληνας ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας".

Η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη. Ο Έλληνας κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας".

Η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Τζιάβρα: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τζιάβρα. Ο Έλληνας λίμπερο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας".

Το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2021-22

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Σταύρος Κασαμπαλής

Διαγώνιοι: Έρμανς Έγκλεσκαλνς (Λετονία), Ηρακλής Παπαδόπουλος

Ακραίοι: Νίκολας Μιγιαΐλοβιτς (Σερβία), Ανέστης Δαλακούρας, Δημήτρης Εφραιμίδης

Κεντρικοί: Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Ζουπάνι, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Άλεν Παγένκ (Σλοβενία)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Δημήτρης Τζιάβρας

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ