VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Σλοβένο κεντρικό Άλεν Πάγενκ

Ο νέος κεντρικός του Ολυμπιακού Άλεν Πάγενκ με την φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας
Ο νέος κεντρικός του Ολυμπιακού Άλεν Πάγενκ με την φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας ASSOCIATED PRESS

Κοντά στην απόκτηση του έμπειρου Σλοβένου κεντρικού, Άλεν Πάγενκ, βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού που ξεκινάει τις μεταγραφικές της κινήσεις εν όψει της νέας σεζόν.

Τον έμπειρο κεντρικό Άλεν Πάγενκ ετοιμάζεται να ντύσει στα "ερυθρόλευκα" η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που ξεκινάει τις μεταγραφικές του κινήσεις εν όψει της νέας σεζόν. Ο διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας παίκτης που αγωνίστηκε στην γαλλική Πουατιέ τη σεζόν που μας πέρασε, πρόκειται για μία εξαιρετική προσθήκη και έναν παίκτη με εξαιρετικό σέρβις.

Για τον Πάγενκ υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό καθώς επίσης και από τον Φοίνικα Σύρου ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κατάφερε να πάρει το "ναι" από τον ύψους 2.03 Σλοβένο κεντρικό.

Ο Πάγενκ έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα Ευρωβόλει του 2015 και του 2019 ενώ αναδείχθηκε κορυφαίος σέρβερ στο Ευρωπαϊκό Λιγκ του 2011 το οποίο και κατέκτησε. Σε επίπεδο συλλόγων, ο Πάγενκ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Champions League το 2014 με τη φανέλα της πολωνικής Γιαστρέμπσκι, ενώ έχει στη συλλογή του και ένα κύπελλο Τουρκίας με την Φενέρμπαχτσε το 2017. Υπήρξε μάλιστα και δύο φορές πρωταθλητής Ιταλίας, το 2012 και το 2013 με τη Λούμπε Τσιβιτανόβα.

Photo credits: Associated Press

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ