ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Χεμπάρ 1-3: Ήττα και αποκλεισμός από το Champions League, συνεχίζει στο CEV Cup

Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - Χέμπαρ
Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - Χέμπαρ INTIME

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Χεμπάρ 3-1 στη ρεβάνς του γ' προκριματικού γύρου του Champions League και ως εκ τούτου θα συνεχίσει στο CEV Cup.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Χεμπάρ με 3-1 σετ στη ρεβάνς του γ' προκριματικού γύρου Champions League. Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι είχαν χάσει 3-1 στο πρώτο ματς, χρειάζονταν καθαρή νίκη 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσουν το ματς στο χρυσό σετ. Το έργο ήταν δύσκολο εξ αρχής και η ομάδα του Καζάζη δεν τα κατάφερε.

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σετ, όμως στη συνέχεια η Χεμπάρ κατέκτησε τα επόμενα τρία σετ και πήρε την πρόκριση στο Champions League, με την ομάδα του Πειραιά να συνεχίζει στο CEV Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μονπελιέ.

Στο πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος και κατάφερε να νικήσει με σκορ 25-2-1. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανταγωνιστικοί και στο δεύτερο, όμως η Χεμπάρ επικράτησε 25-23. Στο τρίτο σετ, οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι και το έκλεισαν με 25-19 πανηγυρίζοντας και την πρόκριση. Το τέταρτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να χρησιμοποιούν αναπληρωματικούς και η Χεμπάρ επικράτησε και σε αυτό με 25-23.

Τα σετ: 25-21, 23-25, 19-25, 23-25

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ