ΒΟΛΕΪ

Λεώνης: "Κάτι μου χρωστάει ο Θεός"

Λεώνης: "Κάτι μου χρωστάει ο Θεός"
λεωνης

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του ημιτελικού εξέφρασε ο Αλέκος Λεώνης στη συνέντευξη Τύπου

Το τρόπαιο που "του χρωστάει ο Θεός" θέλει να κατακτήσει την Κυριακή ο Αλέκος Λεώνης, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μετα το νικηφόρο ημιτελικό επί της Κούνεο:
" Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιατί για να γίνει οποιαδήποτε ανατροπή, πρέπει να συμμετέχουν όλοι. Ο κόσμος μάς βοήθησε πάρα πολύ γιατί δεν είναι εύκολο να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Τα δύσκολα είναι αύριο. Πρέπει να ξεκουραστούμε για να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, όποια κι αν προκύψει. Πιστεύω πως θα το πάρουμε το αυριανό παιχνίδι, γιατί πιστεύω πως κάτι μου χρωστάει ο Θεός.

Ξεκινήσαμε με πολλά προβλήματα, το float σέρβις των Ιταλών μας δυσκόλεψε πολύ. Είναι δύσκολο να γυρίσεις ένα σετ όταν βρίσκεσαι πίσω με επτά πόντους. Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Βάιζμανς, κάναμε καλύτερο σέρβις και μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Ο Λάππας στον α' γύρο έπαιξε καλά παιχνίδια και βοήθησε πολύ την ομάδα. Στη συνέχεια βελτιώθηκαν οι Ερπ και Αντράε και χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο. Είναι καλό που ο Λάππας επέστρεψε για το final-4 και για τα πλέι-οφ, αλλά και για την Εθνική ομάδα.

Θα προτιμούσα την Μπελογκόριε πριν ένα μήνα, όταν ήταν τραυματίας ο Χάμουτσκιχ. Αυτός μαζί με τους Κοσάρεβ και Τετιούκιν παίζουν πολλά παιχνίδια μαζί και βρίσκονται με κλειστά μάτια. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θέλει προσοχή





".

Σωτήρης Πανταλέων: " Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε ο Παναθηναϊκός σήμερα και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Έχουμε παίξει και με άλλες ιταλικές ομάδες στο παρελθόν και θαυμάζω το πως παίρνουν δύσκολα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός έχει φτιαχτεί γι' αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και είμαι περήφανος γι' αυτό.

Έχω ζήσει πολλές καλές στιγμές με τον Παναθηναϊκό. Επειδή υπάρχει ένας τελικός αύριο δεν μπορώ να ενθουσιαστώ πολύ ακόμα. Παίξαμε με πολύ πάθος από το τρίτο σετ και μετά. Έχω παίξει σε αρκετά μεγάλα γήπεδα και μπροστά σε περισσότερους φιλάθλους, αλλά πρώτη φορά παίζω μπροστά σε τόσους πολλούς οπαδούς του Παναθηναϊκού. Είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου κι ελπίζω αύριο να μην τους απογοητεύσουμε

".

Σιλβάνο Πράντι (προπονητής Κούνεο): " Από το τρίτο σετ είχαμε αρχίσει να έχουμε πρόβλημα στην υποδοχή λόγω κυρίως της επίθεσης του Παναθηναϊκού. Δεν μπορέσαμε να διορθώσουμε την κατάσταση κι έτσι ήρθε η ήττα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο κόσμος δεν κερδίζει παιχνίδια. Αν άλλαζα άποψη, θα έκοβα πόντους από τους πολύ καλούς παίκτες του Παναθηναϊκού".

Βουτ Βάιζμανς (αρχηγός Κούνεο): " Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που χάσαμε το ματς. Στην αρχή πηγαίναμε καλά, αλλά μετά είχαμε προβλήματα στην υποδοχή, δυσκολεύοντας μόνοι μας την κατάσταση. Αργήσαμε να τα βελτιώσουμε κι έτσι ήρθε η ήττα".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ