ΒΟΛΕΪ

Κρίστιανσον: "Βάσεις για τη συνέχεια"

Κρίστιανσον: "Βάσεις για τη συνέχεια"
ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΝ

Ικανοποιημένος αλλά χωρίς να πετά στα σύννεφα παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, Αντέρς Κρίστιανσον

" Για μας ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε το παιχνίδι και να πείσουμε τους παίκτες ότι μπορούν να παίξουν ως ομάδα με τόσες λίγες προπονήσεις. Το κλειδί θα έλεγα ότι ήταν το πρώτο σετ όπου πραγματικά πιστέψαμε ότι μπορούμε τη δεδομένη χρονική στιγμή και μέσα σε αυτό το γήπεδο να παίξουμε ως ομάδα. Θα συμφωνήσω επίσης με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Μάουρο Μπερούτο ότι πολλά κρίθηκαν στο τρίτο σετ.

Το έχω πει και άλλες φορές θα το πω και τώρα. Ο θεσμός του "Super Cup" γίνεται πάντα νωρίς και χωρίς οι ομάδες να είναι έτοιμες. Βέβαια αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να ξεκινάς με έναν τίτλο και να βάζεις τις βάσεις για τη συνέχεια.

Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα δείξει πολλά πράγματα στη συνέχεια. Κάναμε έξι εβδομάδες προετοιμασία αλλά από τη βασική ομάδα μόνο ο Μπρουκς και ο Άχρεμ ήταν στις προπονήσεις. Οι υπόλοιποι ενσωματώθηκαν μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Από την πλευρά μου πιστεύω ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτιώσης. Αν και δεν μου αρέσει να λέω για παίκτες ωστόσο πρέπει να επισημάνω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Τίσερ κυρίως από τον τρόπο που μοίρασε το χθεσινό παιχνίδι έχοντας μόλις κάνει τρεις προπονήσεις με την ομάδα. Φυσικά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και περιμένω και από τις δύο ομάδες να αποδώσουμε καλύτερο βόλεϊ.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το παιχνίδι ήταν μονότονο αφού και οι δύο ομάδες στηρίχτηκαν στους διαγώνιους. Πριν από το παιχνίδι είχαμε πει κάποια πράγματα όσο αφορά τη τακτική και πράγματι τα κάναμε έργο μέσα στο γήπεδο







".

Σε ερώτηση για τον αν ανησύχησε μετά τον τραυματισμό του Κράβαρικ ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε: " Όχι έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Αυτά τα παιδιά δουλέψανε όλο αυτές τις εβδομάδες και ξέρω ότι αν μπουν μέσα στο γήπεδο θα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Δεν είναι οι παίκτες στους οποίους θα περιμένει να μπουν για να σου πάρουν το παιχνίδι αλλά όταν θα μπουν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν".

Ο Άντερς Κρίστιανσον έχει καλή παράδοση στο"Super Cup" καθώς ως προπονητής της Νόλικο Μαασέικ είχε κερδίσει αρκετούς. Πάντως σχολιάζοντας το γεγονός ο Σουηδός τεχνικός τόνισε: " Το "Super Cup" είναι ωραίο για εκείνη τη στιγμή αλλά οι στόχοι μου είναι άλλοι".

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε το πρωί ο Αντρέι Κράβαρικ προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ηρακλή για την κατάκτηση του Super Cup δήλωσε: " Χαίρομαι που κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Έχουμε φτιάξει μία νέα ομάδα, με νέο προπονητή και θα χρειαστούμε πίστωση χρόνου. Μας περιμένει πολύ δουλειά στη συνέχεια για να μπορέσουμε να δέσουμε ως ομάδα".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ