VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Καστελάνι: "Η εμφάνισή μας δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο, περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει στον τέταρτο τελικό"

Καστελάνι: "Η εμφάνισή μας δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο, περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει στον τέταρτο τελικό"
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Καστελάνι, INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Καστελάνι, στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, ενώ ζήτησε και τη στήριξη του "ερυθρόλευκου" κόσμου εν όψει του τέταρτου τελικού της Volley League.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει για δεύτερη φορά στη σειρά των τελικών με το διπλό από το κλειστό του Μετς, ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Παναθηναϊκό και η στέψη στη Volley League ανδρών πήρε παράταση.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Ντάνιελ Καστελάνι, μετά το φινάλε της αναμέτρησης στάθηκε στη χαμηλή "πτήση" της ομάδας του, ενώ ζήτησε και τη στήριξη του "ερυθρόλευκου" κόσμου εν όψει του τέταρτου τελικού στο "Μελίνα Μερκούρη" τη Δευτέρα (22/04).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνιελ Καστελάνι:

"Ήμασταν κοντά στο να τελειώσουμε από σήμερα τη σειρά των τελικών. Ωστόσο, δεν κάναμε τόσο καλή δουλειά, ειδικά στην επίθεση και μετά στο σερβίς. Η εμφάνισή μας δεν ήταν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Πάμε τώρα στο γήπεδό μας για τον τέταρτο τελικό. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ