ΒΟΛΕΪ

Η Παπαφωτίου στην Φιλοτράνο

Η Παπαφωτίου στην Φιλοτράνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Φιλοτράνο θα συνεχίσει την καριέρα της η Αθηνά Παπαφωτίου η οποία επιστρέφει στο Καμπιονάτο μετά 1,5 χρόνο.

Η εντυπωσιακή πορεία της Αθηνάς Παπαφωτίου στο εξωτερικό συνεχίζεται. Μετά από μία εξαιρετική σεζόν στη Γαλλία με τη φανέλα της Μιλούζ με την ίδια να παίρνει τον τίτλο της κορυφαίας πασαδόρου, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ιταλία.

Η Φιλοτράνο έκανε δική της την 30χρονη πασαδόρο η οποία θα αγωνιστεί ξανά στο Καμπιονάτο μετά από 1,5 χρόνο. Τότε είχε αγωνιστεί στην Κονελιάνο.

Η Παπαφωτίου ξεκίνησε την καριέρα της στον Πανιώνιο και ακολούθησαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Από το καλοκαίρι του 2014 αγωνίζεται στο εξωτερικό με πρώτο σταθμό της την Στουτγάρδη.

Στη συνέχεια πήγε για πρώτη φορά στη Μιλούζ πριν δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην Κονελιάνο. Εκεί έμεινε για μισή σεζόν πριν μετακομίσει στην Πολωνία για την Λοτζ.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Μιλούζ με την οποία έκανε ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας της, κάτι που της έδωσε το εισιτήριο για το ιταλικό πρωτάθλημα και την Φιλοτράνο. Να αναφέρουμε ότι πέρσι στην ιταλική ομάδα αγωνιζόταν η Ανθή Βασιλαντωνάκη, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει εκεί και η Ελένη Κιόση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ