ΒΟΛΕΪ

Γιορντάνοφ: "Όνειρο..."

Γιορντάνοφ: "Όνειρο..."
Γιορντάνοφ (με Βουλγαρία)

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα δηλώνει ο Γιορντάνοφ

Ο Βούλγαρος διεθνής διαγώνιος αφίχθη το βράδυ της Πέμπτης (25/1) στην Αθήνα και, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων", υπογράμμισε πως: " Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που η πρώτη μου μετεγγραφή ήταν σε ένα σύλλογο τέτοιου επιπέδου, τέτοιας κλάσης. Ήταν για μένα ένα όνειρο".

Και συμπλήρωσε: " Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με τεράστια παράδοση και μεγάλες φιλοδοξίες. Είναι μία ομάδα που θέλει πάντα να κάνει μεγάλα πράγματα. Με την προηγούμενη ομάδα μου, τη Λέφσκι Σόφιας, πάντα προσπαθούσα να πρωταγωνιστώ, για να παίρνουμε πρωτάθλημα και κύπελλο στη Βουλγαρία. Θέλω το ίδιο να συνεχιστεί και στον Ολυμπιακό. Φέτος αυτός είναι ο στόχος μας. Για του χρόνου, όμως, θα ήθελα να κάνουμε κάτι μεγάλο και στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Οι εμφανίσεις του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας προσέλκυσαν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων την πρωταθλήτρια Ιταλίας Ματσεράτα. Ποιός ήταν λοιπόν ο βασικός λόγος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή του; " Υπήρχαν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα. Εκείνο, όμως, που μέτρησε περισσότερο και ήρθα τελικά στην Ελλάδα, ήταν η τρομερή θέληση της διοίκησης του Ολυμπιακού. Αυτή η αποφασιστικότητά τους, έδειξε πως αυτή η ομάδα με θέλει πολύ. Επίσης, μέτρησε το γεγονός ότι οι στόχοι του συλλόγου με ικανοποιούν πολύ και ταιριάζουν με τους δικούς μου".

Ο Ολυμπιακός, πάντως, μόνο άγνωστος δεν είναι στον Γιορντάνοφ, καθώς ήδη τον έχει αντιμετωπίσει δύο φορές τη φετινή περίοδο: " Ο Ολυμπιακός είχε καλά στοιχεία. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ματς, στο οποίο νίκησε 3-0 τη Λέφσκι, φάνηκε ότι είναι μία ομάδα που έχει τεράστιες δυνατότητες. Αυτό που θέλω είναι μέσα στη διάρκεια της χρονιάς να γνωριστούμε καλά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, να κάνουμε παρέα και το σημαντικότερο να έχουμε μία καλή συνεργασία".

Την Κυριακή (28/1, 16:30) ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ (24 ετών, 1,97μ.) θα φορέσει για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ηρακλή. " Ξέρω πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Φυσικά, πάμε για να κερδίσουμε", κατέληξε ο "σούπερ Μπόμπο", όπως είναι το παρατσούκλι του στη Βουλγαρία.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ