ΒΟΛΕΪ

Ενθουσιασμένος ο Μαρινάκης

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ολυμπιακός (πανηγυρικό) MOTIONTEAM

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του Ολυμπιακού, μετά τα όσα είδε στη Θεσσαλονίκη

Μετά το τέλος του αγώνα, ο "ισχυρός" άνδρας του συλλόγου συνεχάρη έναν έναν τους παίκτες στα αποδυτήρια και τόνισε " φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν τα παρατάει, αλλάζει ολοσχερώς και ακόμη δεν είδατε τίποτα. Θα είναι πολύ καλύτερος στη συνέχεια αλλά και πανίσχυρος του χρόνου".

Οι Βούλγαροι Μπόγιαν Γιορντάνοφ και Χρίστο Τσβετάνοφ αλληλοσυγχαίρονταν, με τον πρώτο να δηλώνει " είμαι πολύ ενθουσιασμένος που η πρώτη μου εμφάνιση στον Ολυμπιακό συνδυάστηκε με νίκη. Θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά. Θέλω να κάνω και μία ευχή. Έτσι όπως άρχισε για μένα, το ελληνικό πρωτάθλημα με νίκη, έτσι να τελειώσει".

Ο Τσβετάνοφ στάθηκε στον συμπατριώτη του, τονίζοντας " είμαι πολύ χαρούμενος που στην πρώτη εμφάνισή μας κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες αλλά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την απόδοση του Γιορντάνοφ, που ήταν το πρόσωπο της βραδιάς".

Δύο στα δύο και για τον Σωτήρη Δρίκο, που συνηθίζει κι αυτός στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και αναφερόμενος στο ματς, τόνισε " ήταν μία εβδομάδα με δυσκολίες για μας, γιατί έγιναν αλλαγές προσώπων στην ομάδα και είχαμε και το πρόβλημα με τον Βασίλη Κουρνέτα που έκανε λίγη προπόνηση. Το παιχνίδι αυτό ήταν ένα καλό κρας τεστ και φάνηκε πως η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι τέτοια που του επιτρέπει υπό δύσκολες συνθήκες να αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις. Η νίκη κρίθηκε στην αυτοσυγκέντρωση που είχαμε στα κρίσιμα σημεία των σετ σε συνδυασμό με το ότι οδηγήσαμε τον Ηρακλή σε λάθη ενώ περιορίσαμε τα δικά μας. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ