CHALLENGE CUP

Challenge Cup: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Σπάρτακ Μιγιάβα, στην Ελβετία ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Νάφελς

Ο Λούκας Ρανγκέλ του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο των τελικών με τον Ολυμπιακό για τη Volley League 2019-2020 | Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020
Ο Λούκας Ρανγκέλ του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο των τελικών με τον Ολυμπιακό για τη Volley League 2019-2020 | Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Σπάρτακ Μιγιάβα, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Ελβετία τη Νάφελς και αμφότερες χρειάζονται από δύο σετ για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους "64" του Challenge Cup.

Στη μάχη του Challenge Cup ρίχνονται την Τετάρτη (19/10) ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Σπάρτακ Μιγιάβα, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 18:30 (COSMOTE SPORT 7 HD και Live από το SPORT24).

Οι πράσινοι πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Μιγιάβα στη Σλοβακία και θέλουν τους φιλάθλους στο πλευρό τους για τη ρεβάνς, όπου χρειάζονται δύο σετ για να προκριθούν.

Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει στην Ελβετία για δύο σετ και την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, βρίσκεται στην Ελβετία και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Νάφελς για τη φάση των "64" του Challenge Cup διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας στον πρώτο αγώνα νίκησαν με 3-1 σετ και χρειάζονται δύο σετ για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Ο ΠΑΟΚ του Γιόσκο Μιλενκόνσκι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίχως προβλήματα και θέλει να πετύχει ακόμα μία νίκη πριν από την πρεμιέρα της Volley League ανδρών, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Πήγασο Πολίχνης, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 21:30 στο PAOK Sports Arena.

TAGS CHALLENGE CUP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ