ΒΟΛΕΪ

Από τη συνάντηση του Θανάση Μπελιγράτη με τον Κώστα Χαριτωνίδη δεν βγήκε τίποτα, αφού οι δύο άνδρες θα συναντηθούν τις επόμενες μέρες

Από τη συνάντηση του Θανάση Μπελιγράτη με τον Κώστα Χαριτωνίδη δεν βγήκε τίποτα, αφού οι δύο άνδρες θα συναντηθούν τις επόμενες μέρες
Χαριτωνίδης-Μπελιγράτης

Στο ακουστικό τους περίμεναν οι Έλληνες παίκτες για τα καλά νέα, θα πρέπει να περιμένουν λίγες ημέρες ακόμη. Η συνάντηση του προέδρου της ΕΟΠΕ, Θανάση Μπελιγράτη με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Χαριτωνίδη δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Τουλάχιστον κάτι ανακοινώσιμο. Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε στηρίξει τον Έλληνα προπονητή για την αποτυχία της Εθνικής ομάδας στην Ιαπωνία και μάλιστα απείλησε να πάρει "κεφάλια" παικτών στην πορεία.

Το... μίτινγκ για καφέ που συγκάλεσε ο αρχηγός Νίκος Ρουμελιώτης κατέστησε σαφές ότι οι διεθνείς δεν επιθυμούν η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Χαριτωνίδη να συνεχιστεί. Το αν θα ρισκάρουν όπως είχαν κάνει οι πολίστες πριν από λίγα χρόνια με την περίπτωση του Κούλη Ιωσηφίδη, αυτό μένει να το δούμε.

Τις επόμενες ημέρες ο Μπελιγράτης θα συναντηθεί με τον Χαριτωνίδη, όταν και θα μάθουμε αν όντως του ζήτησε να παραιτηθεί (όπως ακούγεται) ή να τηρηθεί η "άτυπη" συμφωνία των δύο πλευρών να αποχωρήσει ο Θεσσαλονικιός τεχνικός μετά το Παγκόσμιο, παρά το γεγονός ότι "κάηκε" ήδη ο αντικαταστάτης του, Θανάσης Μουστακίδης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ