VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος: "Έχουμε περάσει τρικυμίες και είμαστε εδώ ζωντανοί, μέχρι την τελευταία μπάλα θα το παλεύουμε"

Ανδρεόπουλος: "Έχουμε περάσει τρικυμίες και είμαστε εδώ ζωντανοί, μέχρι την τελευταία μπάλα θα το παλεύουμε"
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των "πρασίνων" κόντρα στον Ολυμπιακό στο tie break στάθηκε στα σημεία που κρίθηκε το θρίλερ του Μετς και στο γεγονός ότι το Τριφύλλι δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός υπέταξε τον Ολυμπιακός με 3-2 σετ στο κλειστό του Μετς, μείωσε τη σειρά σε 2-1 και την έστειλε τους τελικούς σε τέταρτο ματς.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος", στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του δραματικού ντέρμπι "αιωνίων" αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο "πράσινος" οργανισμός δεν έπαψε στιγμή να πιστεύει στην κατάκτηση της Volley League ανδρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο του καλό ματς στους τελικούς: "Ο Παναθηναϊκός έκανε μια καταπληκτική κανονική περίοδο και τερματίσαμε στην πρώτη θέση με μία μόλις ήττα. Χάνουμε στη σειρά με 2-1 και βρισκόμαστε ακόμα με την πλάτη στον τοίχο. Δεν χρειάζονται λόγια, δεν είμαστε άνθρωποι που μιλάμε. Αφήνουμε τους άλλους να μιλάνε. Έχουμε περάσει φουρτούνες και τρικυμίες και είμαστε εδώ ζωντανοί. Μέχρι την τελευταία μπάλα θα το πιστεύουμε και θα το παλεύουμε".

Για το που κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι: "Είχαμε λιγότερα λάθη στο σερβίς. Παίρνουμε ρίσκο στο σερβίς και αυτό φέρνει και απώλειες. Τώρα όσον αφορά τον πλουραλισμό στην επίθεση, έχουμε τραβήξει πολλά. Προσπαθούμε πολύ σκληρά".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ