ΒΟΛΕΪ

Ανδρεάδης: "Δεν έμοιαζε καν με ντέρμπι"

Ανδρεάδης: "Δεν έμοιαζε καν με ντέρμπι"
INTIME SPORTS

Δεν θύμιζε ντέρμπι ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον αρχηγό των "ερυθρολεύκων", Ανδρέα Ανδρεάδη.

" Δεν έμοιαζε καν με ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Νικήσαμε με 3-0 όλο το πακέτο των αγώνων που είχαμε τις τελευταίες ημέρες και αυτό είναι σημαντικό για να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία και να κάνουμε καλά Χριστούγεννα.

Στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup", τόνισε ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης, είπε: " Ήμασταν πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι. Συνδυάσαμε αυτά τα δύο στοιχεία μαζί με το πάθος που είχαμε και νικήσαμε δίκαια. Ο αγώνας κύλησε σύμφωνα με αυτά που είχαμε προγραμματίσει. Τη Δευτέρα αναχωρούμε για το Ισραήλ όπου η αντίπαλος μας θα παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα".

Ο κορυφαίος του αγώνα, Παύλος Κουζούνης, δήλωσε: " Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος από την ομάδα μας. Έπρεπε να το αποδείξουμε και στο γήπεδο και φάνηκε πως για άλλη μια φορά ήμασταν ανώτεροι. Δεν νιώσαμε καμία πίεση από τον Παναθηναϊκό κι έβλεπα στα πρόσωπα των συμπαικτών μου τη σιγουριά για τη νίκη".

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης τόνισε: " Συνεχίστηκε η παράδοση, νικήσαμε στην έδρα του Παναθηναϊκού. Θα μείνει και αυτό στην ιστορία για την εύκολη επικράτησή μας. Είμαι ευχαριστημένος που έπαιξα βασικός και νικήσαμε χωρίς απώλειες. Επόμενος στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup".

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Καζάζης είπε: " Από την εμφάνιση δεν είμαι ικανοποιημένος σίγουρα γιατί κάναμε πολλά λάθη. Ξέραμε τι θα κάνει και πως θα παίξει ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπορέσαμε να τον αντιμετωπίσουμε. Δείξαμε διστακτικότητα στο παιχνίδι μας.

Από εκεί και πέρα πήραμε ρίσκο και με την χρησιμοποίηση του Χριστοφορίδη. Ήταν ρίσκο από άποψης τραυματισμού καθώς έχει να παίξει έξι μήνες και υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού για το παιδί. Ευτυχώς όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει βρει το ρυθμό της. Εμείς ακόμα προσπαθούμε να βρούμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Θα το βρούμε και θα το κάνουμε".

Ο Σωτήρης Πανταλέων δήλωσε: " Έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε το παιχνίδι μας. Θεωρώ ότι ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα άλλαξε η ψυχολογία μας και παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές ακόμα για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ