ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε τον Πλάνιντς

SLOVENIJA,LJUBLJANA,05.04.2012.ACH VOLLEY VS CALCIT VOLLEYBALL.NA SLIKI MATEVZ KAMNIK, ALEN SKET IN JAN PLANINC FOTO LJUBO VUKELIÈ/DELO.
SLOVENIJA,LJUBLJANA,05.04.2012.ACH VOLLEY VS CALCIT VOLLEYBALL.NA SLIKI MATEVZ KAMNIK, ALEN SKET IN JAN PLANINC FOTO LJUBO VUKELIÈ/DELO. SLOVENIJA,LJUBLJANA,05.04.2012.ACH VOLLEY VS CALCIT VOLLEYBALL.NA SLIKI MATEVZ KAMNIK, ALEN SKET IN JAN PLANINC FOTO LJUBO VUKELIE/DELO.

Παίκτης του Φοίνικα Σύρου είναι και επίσημα ο Σλοβένος ακραίος, Γιαν Πλάνιντς, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος ξένος της ομάδας. Έρχονται και άλλες ανακοινώσεις.

Μετά την απόκτηση των Εφραιμίδη και Ντάμποβιτς και την παραμονή του Ηλία Λάππα, ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμα αθλητή. Ο λόγος για τον Γιαν Πλάνιντς ο οποίος θα είναι ο ένας εκ των βασικών ακραίων της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Σλοβένο αθλητή Jan Planinc.

Ο Planinc γεννήθηκε στις 10-2-1990, έχει ύψος 1,92 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Lunos Maribor (Σλοβενία), ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί και στις Calcit Kamnik (Σλοβενία 2010-2013), Astec Triglav (Σλοβενία 2009-2010).

Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα ανδρών της Σλοβενίας, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ