ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ναν: "Υπήρξαν μερικά αμφισβητούμενα σφυρίγματα, είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύουμε στους εαυτούς μας"

Ναν: "Υπήρξαν μερικά αμφισβητούμενα σφυρίγματα, είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύουμε στους εαυτούς μας"
EUROKINISSI

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου έκανε λόγο για μερικά αμφισβητούμενα σφυρίγματα, ενώ τόνισε και την πίστη που υπάρχει στις τάξεις των παικτών της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον βρίσκεται πίσω στη σειρά των playoffs της EuroLeague με 2-1.

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπου έκανε λόγο για μερικά αμφισβητούμενα σφυρίγματα, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη που υπάρχει στις τάξεις των παικτών της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Εσείς παιδιά είδατε. Βρήκαμε τον τρόπο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Τα τελευταία 3-4 λεπτά έγιναν μερικά αμφισβητούμενα σφυρίγματα και πήγε έτσι.

Η σειρά δεν τελείωσε. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Πέμπτη. Ήρθαμε με τη νοοτροπία να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, οπότε η νοοτροπία μένει η ίδια. Ξέρουμε ότι αν χάσουμε άλλο ένα τελείωσε.

Είμαστε ανταγωνιστικοί, οπότε πιστεύουμε στους εαυτούς μας και δεν θα τα παρατήσουμε έυκολα. Θα γίνει μάχη".

Για τα αμφιβητούμενα σφυρίγματα που έκανε λόγο: "Εσείς παιδιά είδατε το παιχνιδι. Νομίζω υπήρξε καθαρή τάπα από τον Ματίας (σ.σ. Λεσόρ), το παιχνίδι σταμάτησε. Έγινε τζάμπολ, το κέρδισαν. Ο Νίμπο πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, ο διαιτητής κοίταξε και δεν σφύριξε (σ.σ. εννοεί ότι πάτησε τη γραμμή). Στο τέλος της ημέρας χάσαμε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να επιστρέψουμε δυνατοί την Πέμπτη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ