VIRAL

Τζανιόλο και Μαντσίνι έκλεψαν την παράσταση με το "Bella ciao"

Τζανιόλο και Μαντσίνι έκλεψαν την παράσταση με το "Bella ciao"

Η Ρόμα παρέθεσε δείπνο για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της και σε αυτό οι Τζανιόλο και Μαντσίνι έδωσαν ξεχωριστή λάμψη τραγουδώντας καραόκε το διάσημο Bella Ciao. Δείτε το VIDEO.

Μία εβδομάδα σχεδόν πριν από τα Χριστούγεννα, η διοίκηση της Ρόμα διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι στο ξενοδοχείο της ιταλικής πρωτεύουσας "Parco dei Principi", με τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτή να είναι τα τιμώμενα πρόσωπα.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των τζαλορόσι δήλωσε δυναμικό παρών ενώ δεν ήταν μόνο αυτοί που έκλεψαν την παράσταση καθώς η είσοδος ήταν ελεύθερη τόσο για τις συζύγους όσο και για τις κοπέλες των ποδοσφαιριστών, που δεν έχασαν την ευκαιρία να συνοδεύουν τους αγαπημένους τους.

Τζανιόλο και Μαντσίνι έκλεψαν την παράσταση με το "Bella ciao"

Ακόμα περισσότερο πάντως και από τις Wags της Ρόμα, εκείνοι που φρόντισαν να ξεχωρίστουν στο event ήταν δύο παίκτες του Πάουλο Φονσέκα. Ο λόγος για τους Νικολό Τζανιόλο και Τζανλούκα Μαντσίνι που άρπαξαν το μικρόφωνο και πήραν μέρος σε καραόκε, τραγουδώντας το διάσημο Bella Ciao και σκορπώντας θύελλα ενθουσιασμού στα social media.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ