ΣΤΗΛΕΣ

Στέφεν Κάρι: Μίλησε με αστροναύτη για την Σελήνη και τις θεωρίες συνωμοσίας!

Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) goes to the basket as Atlanta Hawks forward John Collins (20) looks on during the second half of an NBA basketball game Monday, Dec. 3, 2018, in Atlanta. Golden State won 128-111.(AP Photo/John Bazemore)
AP Photo/John Bazemore AP PHOTO/JOHN BAZEMORE

Ο Στέφεν Κάρι αποφάσισε να συνομιλήσει μέσω Instagram με βετεράνο αστροναύτη, με θέμα συζήτησης το ταξίδι στη Σελήνη και τις θεωρίες συνωμοσίας (VIDEO)!

Ο Στέφεν Κάρι έγινε το θέμα των ημερών μετά την δήλωσή του ότι ο άνθρωπος δεν έχει πάει ποτέ στη Σελήνη . Λίγες ώρες αργότερα η NASA τον προσκάλεσε στο Χιούστον να δει από κοντά πετρώματα από την Σελήνη, ο ίδιος υποστήριξε ότι έκανε πλάκα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Κινγκς να τον τρολάρουν με απολαυστικό τρόπο στο μεταξύ τους παιχνίδι, κάτι που διασκέδασε με την ψυχή του και ο σούπερ σταρ των Γουόριορς! Η υπόθεση όμως "Κάρι και θεωρίες συνωμοσίας" δεν ολοκληρώθηκε ακόμα.

Το Σάββατο ο Κάρι πήρε την πρωτοβουλία να... διορθώσει λίγο την κατάσταση και συνομίλησε με τον βετεράνο αστροναύτη Σκοτ Κέλι, μεταδίδοντας μάλιστα την συζήτηση που έκαναν live μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Μία συζήτηση που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνω από 20 εκατομμύρια followers του άσου των Γουόριορς!

" Αυτό που συμβαίνει όταν οι άνθρωποι πιστεύουν αυτά τα πράγματα, είναι ότι πιστεύουν ακόμα και άλλα πράγματα που είναι πιο σημαντικά, όπως για παράδειγμα ότι η αλλαγή του κλίματος δεν είναι πραγματική ή τα εμβόλια και ότι η 11η Σεπτεμβρίου είναι μία θεωρία συνωμοσίας της κυβέρνησης", τόνισε ο Κέλι.

" Είναι σημαντικό να έχουμε μια τέτοια συζήτηση, διότι τονίζει τη σημασία της επιστήμης. Η επιστήμη είναι σημαντική για τα παιδιά μας, για τη χώρα μας, για την οικονομία μας", είπε μεταξύ άλλων ο βετεράνος αστροναύτης.

Παρακολουθήστε μέρος της συζήτησης των Κάρι - Κέλι:


Photo credits: AP Photo/John Bazemore
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ