ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρομερό τρολάρισμα των Κινγκς στον Κάρι: Έδειξαν VIDEO άνθρωπο να πατάει στην Σελήνη!

Τρομερό τρολάρισμα των Κινγκς στον Κάρι: Έδειξαν VIDEO άνθρωπο να πατάει στην Σελήνη!

Οι Κινγκς έκαναν στον Στέφεν Κάρι μία από τις πιο όμορφες πλάκες που έχουμε δει, αφού κατά την διάρκεια της παρουσίασης των Γουόριορς έδειχναν VIDEO με έναν άνθρωπο να βρίσκεται στην Σελήνη!

Ο Στέφεν Κάρι έγινε... viral όταν είπε αστειευόμενος ότι δεν πιστεύει πως ο άνθρωπος έχει πάει στην Σελήνη , κάτι που οδήγησε σε απάντηση της NASA . Όλο αυτό το όμορφο σκηνικό, λοιπόν, οδήγησε τους Κινγκς στο να κάνουν μία από τις πιο όμορφες πλάκες της χρονιάς!

Λίγο πριν τον αγώνα των Κινγκς με τους Γουόριορς λοιπόν ( νίκη των δεύτερων με 130-125 ) οι ιθύνοντες των "Βασιλιάδων" πρόσφεραν άφθονο γέλιο, αφού κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Γκόλντεν Στέιτ έδειξαν ένα VIDEO με έναν άνθρωπο να περπατάει στην Σελήνη (!) υπό τους ήχους του παιδικού τραγουδιού "Zoom, Zoom, Zoom, We're Going to the Moon" , το οποίο μεταφράζεται ως "πάμε στην Σελήνη"!

Όπως είναι λογικό, το γέλιο έπεσε άφθονο, με τον Κάρι να είναι μάλιστα ένας από αυτούς που γέλασε έντονα!

Δείτε το σχετικό VIDEO από τη παρουσίαση των Γουόριορς, καθώς και ένα ακόμα που δείχνει τον Κάρι και τους συμπαίκτες του να γελάνε όταν κατάλαβαν τι συνέβη:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ