ΜΠΑΣΚΕΤ

Στέφεν Κάρι: Δεν πιστεύει ότι ο άνθρωπος πήγε στη Σελήνη!

Στέφεν Κάρι: Δεν πιστεύει ότι ο άνθρωπος πήγε στη Σελήνη!
AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Στέφεν Κάρι πιστεύει ότι ο άνθρωπος δεν πήγε ποτέ στην Σελήνη και δεν το κρύβει. Διαβάστε τι είπε σε podcast μαζί με τους Άντρε Ιγκουοντάλα, Βινς Κάρτερ και Κεντ Μπέιζμορ (AUDIO).

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν είναι ο μόνος λάτρης των θεωριών συνωμοσίας στο ΝΒΑ. Ο Στέφεν Κάρι μάλλον ανήκει και αυτός στην ίδια κατηγορία, αν βασιστούμε στην δήλωση που έκανε σήμερα κατά την διάρκεια ενός podcast του "Ringer", όπου πήρε μέρος μαζί με τον συμπαίκτη του, Άντρε Ιγκουοντάλα, και το οποίο έχει παρουσιαστές δύο παίκτες των Χοκς, τον Βινς Κάρτερ και τον Κεντ Μπέιζμορ. Τι είπε ο σούπερ σταρ των Γουόριορς; Υποστήριξε ότι ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στη Σελήνη.

" Πήγαμε ποτέ στην Σελήνη;" ρώτησε τους υπόλοιπους ο Κάρι, για να λάβει αρνητικές απαντήσεις. "Θα έρθουν να μας μαζέψουν. Ούτε εγώ το νομίζω (σ.σ. ότι πήρε ο άνθρωπος στη Σελήνη)", είπε από την μεριά του ο πόιντ γκαρντ, με τον Μπέιζμορ να λέει από τη μεριά του, απευθυνόμενος στην συμπαρουσιάστρια του podcast, Ανι Φίνμπεργκ: " Πρέπει να τσεκάρεις λίγο τον Στάνλι Κιούμπρικ".

Ακούστε την στιχομυθία περί της Σελήνης λίγο μετά το 46ο λεπτό του podcast:


Photo credits: AP Photo/Ben Margot
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ