ΜΠΑΣΚΕΤ

Ματσάρα και νίκη-θρίλερ των Γουόριορς στο Σακραμέντο

Sacramento Kings guard De'Aaron Fox, left, tries to fight through a screen as he guards against Golden State Warriors guard Stephen Curry, right, during the first half of an NBA basketball game Friday, Dec. 14, 2018, in Sacramento, Calif. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Οι Γουόριορς τα βρήκαν σκούρα στο Σακραμέντο κόντρα στους Κινγκς, καταφέρνοντας έπειτα από ένα τρομερό παιχνίδι να πάρουν τη νίκη με 130-125 στο φινάλε.

Οι Γουόριορς είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να κάνουν περιπάτους στο Σακραμέντο. Οι φετινοί Κινγκς όμως δεν είναι η ίδια ομάδα και το έδειξαν για ακόμα μία φορά, ζορίζοντας τους πρωταθλητές, με το Γκόλντεν Στέιτ να παίρνει μία νίκη έπειτα από αγώνα-θρίλερ με 130-125!

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, αλλά αφού πρώτα οι Γουόριορς επέστρεψαν από το -10, μετατρέποντας το 113-123 σε 123-123.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε μία τρομερή αλληλουχία φάσεων που ξεκίνησε με ένα σουτ του Ντι'Αρον Φοξ που έβαλε μπροστά τους Κινγκς με 125-123. Ο Στην επόμενη φάση όμως ο Κλέι Τόμπσον έκανε το 126-125 με τρίποντο, για να αστοχήσει στην συνέχεια σε δίποντο ο Φοξ με 26 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε. Ακολούθησαν δύο βολές του Στέφεν Κάρι για το 128-125, για να αστοχήσει στην συνέχεια σε τρίποντο ο Μπάντι Χιλντ με 5 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε, χάνοντας την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, με τον Καρι να διαμορφώνει το τελικό σκορ με 2 βολές.

Ο Κάρι με 35 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 33 πόντους και τον Τόμπσον 27 πόντους.

Για τους Κινγκς, ο Χιλντ είχε 27 πόντους, με τον Φοξ να προσθέτει 25 πόντους και 9 ασίστ και τον Γουίλι Κόλει-Στάιν 22 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ματσάρα και νίκη-θρίλερ των Γουόριορς στο Σακραμέντο

AP Photo/Rich Pedroncelli

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ