ΣΤΗΛΕΣ

Casa de Papel: O μπασκετικός "Ελσίνκι" με Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Ντόντσιτς και Ντατόμε

Casa de Papel: O μπασκετικός "Ελσίνκι" με Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Ντόντσιτς και Ντατόμε

Το trailer του τρίτου κύκλου του Casa de Papel κυκλοφόρησε και το Sport24.gr σας παρουσιάζει την μπασκετική πλευρά του "Ελσίνκι", ενός εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς ισπανικής σειράς.

Το Casa del Papel είναι, δίχως αμφιβολία, η πιο δημοφιλής ισπανόγλωσση τηλεοπτική σειρά εσχάτως. Με τους δύο πρώτους κύκλους της απόπειρας ληστείας του νομισματοκοπείου να έχουν ολοκληρωθεί, μόλις την Πέμπτη Ο(25/10) κυκλοφόρησε το trailer του τρίτου κύκλου.

Ο Ντάρκο Πέριτς ή "Ελσίνκι", όπως ονομάζεται στη σειρά, είναι εκ των πρωταγωνιστών. Ο Σέρβος ηθοποιός έχει πάθος με το μπάσκετ.

Αν ανατρέξει κάποιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μπορεί να δει φωτογραφίες με δημοφιλείς προσωπικότητες του αθλήματος. Συμπατριώτες του κι όχι μόνο!

Ξεχωρίζει η φωτογραφία με τους πρώην τεχνικούς των Παναθηναϊκόυ (νυν της Φενέρμπαχτσε) κι Ολυμπιακού, Ζέλικο Ομπράντοβις και Ντούσαν Ίβκοβιτς αντίστοιχα.

Αλλά κι αυτή με τον πρώην πάουερ φόργουορντ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, Πέρο Άντιτς.

Καθώς για τις ανάγκες της σειράς ζει το τελευταίο διάστημα στην Ισπανία, προσπάθησε να... πάρει δηλώσεις από τον πρώην γκαρντ της Ρεάλ και νυν των Ντάλας Μάβερικς , Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Ιταλός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, Τζίτζι Ντατόμε, δεν θα μπορούσε να λείπει. Ο Ντάρκο Πέριτς πόζαρε μαζί του και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους followers του.

Δείτε και το trailer του τρίτου κύκλου της σειράς Casa de Papel, η οποία έχει πολλούς θαυμαστές και στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ