VIRAL

O Κάρολ αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στους αντιπάλους (VIDEO)

O Κάρολ αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στους αντιπάλους (VIDEO)

Ο Ρόι Κάρολ πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λίνφιλντ και την Κλίφτονβιλ πέρασε επειδικτικά μπροστά από τους παίκτες της δεύτερης χωρίς να τους δώσει το χέρι του.

Viral έχει γίνει ένα video με πρωταγωνιστή τον Ρόι Κάρολ. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ, συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Λίνφιλντ που αγωνίζεται στην Irish Premiership.

Ο 41χρονος τερματοφύλακας έγινε πρωταγωνιστής σε ένα συμβάν πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Λίνφιλντ και την Κλίφτονβιλ.

Συγκεκριμένα, ο Κάρολ αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στους αντιπάλους του στις καθιερωμένες χειραψίες πριν τη σέντρα. Αυτό έφερε την αντίδραση των ανθρώπων της Κλίφτονβιλ οι οποίοι μίλησαν στο BBC. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Μπάρι Γκρέι: " Θα πρέπει κάποιος να ρωτήσει τον Ρόι για να μας δώσει μία εξήγηση. Εάν ήταν στην ομάδα μου θα είχα τεράστιο θέμα. Μόνο εκείνος μπορεί να μας πει γιατί αποφάσισε να πράξει με αυτό τον τρόπο.

Για μένα, πρόκειται για μία χειραψία που δείχνει πως υπάρχει fair play μεταξύ των ποδοσφαιριστών και εκείνος επέλεξε να μην το τηρήσει. Δεν διοικώ την Λίνφιλντ, δεν είμαι προπονητής της, ούτε ενδιαφέρομαι για το τι κάνει ή δεν κάνει. Ο Κάρολ το έκανε γιατί ήθελε να βρίσκεται στο επίκέντρο".

Βέβαια, αυτό που έχει διαρρεύσει είναι πως η συγκεκριμένη κίνηση του Κάρολ ήταν αντίδραση σε μία πράξη των παικτών της Κλίφτονβιλ την περασμένη περίοδο. Συγκεκριμένα στον περυσινό τελικό του Κυπέλλου στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου οι παίκτες της Κλίφτονβιλ (έχασαν το τρόπαιο μετά την ήττα τους με 3-1 από την Coleraine) κατέβασαν τα κεφάλια τους ενώ παιζόταν το "God Save The Queen" πριν την έναρξη του τελικού.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ