VIRAL

Μέλος του προπονητικού τιμ της Πόρτο χτύπησε με το μετάλλιο του οπαδό της Σπόρτινγκ

Μέλος του προπονητικού τιμ της Πόρτο χτύπησε με το μετάλλιο του οπαδό της Σπόρτινγκ

Μετά την ήττα της Πόρτο από της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον τελικό του Λιγκ Καπ ένα μέλος του προπονητικού τιμ των "δράκων" επιτέθηκε σε οπαδό των πράσινων χρησιμοποιώντας το μετάλλιο του. (VIDEO)

Αυτό που έγινε μετά το τέλος του τελικού του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας δύσκολα μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Πόρτο προηγήθηκε στο 79' με τον Φερνάντο, όμως ο Μπας Ντοστ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1 στο 92'.

Έτσι, το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου οι πράσινοι ήταν πιο ψύχραιμοι και έφτασαν στη νίκη με 3-1.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Στη συνέχεια οι παίκτες της Πόρτο ανέβηκαν στην εξέδρα για να πάρουν τα αναμνηστικά τους μετάλλια, όμως τα πράγματα δεν κύλησαν ιδιαίτερα ήρεμα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί αρνητικός πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ένα μέλος του τεχνικού τιμ της Πόρτο, ο οποίος χτύπησε με το μετάλλιο του οπαδό της Σπόρτινγκ!

Αμέσως ο σεκιούριτι έσπευσε να τον απομακρύνει από το σημείο πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα, ενώ η τιμωρία του πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δείτε το απίστευτο περιστατικό.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ