VIRAL

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Η παραλίγο τούμπα και το νευρικό γέλιο

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Η παραλίγο τούμπα και το νευρικό γέλιο

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς στην προσπάθειά του να πιάσει την μπάλα παραλίγο να πέσει κάτω και στη συνέχεια τον έπιασε νευρικό γέλιο με αυτό που του συνέβη. (VIDEO)

Οι Λέικερς επικράτησαν με 123 -116 απέναντι στους Ουίζαρντς με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να αρπάζει την ευκαιρία που του δόθηκε και να πραγματοποιεί θετική εμφάνιση. Η ομάδα του Λος Άντζελες αγωνίστηκε χωρίς αρκετούς από τους βασικούς της.

Ανάμεσα τους και ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε πολλές φορές να γελάει και να πειράζει τους συμπαίκτες του. Μόνο που ο σούπερ σταρ των Λέικερς είχε και μία άτυχη στιγμή που έκανε τους πάντες να γελάσουν.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί προσπάθησε να πιάσει την μπάλα για να την δώσει ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά και λίγο έλειψε ο 35χρονος να φάει μία επική τούμπα. Τελικά κατάφερε να στηριχθεί στο ένα του χέρι και να γλιτώσει τη βουτιά στο παρκέ, όμως το κακό είχε γίνει αφού όσοι είδαν τι συνέβη ξέσπασαν σε γέλια.

Το κορυφαίο ήταν πως και τον ίδιο τον ΛεΜπρόν τον έπιασε νευρικό γέλιο μη μπορώντας να πιστέψει πώς πήγε να την πατήσει...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ