VIRAL

Ηθοποιός τάζει φιλί σε όποιον στείλει το Περού στον τελικό

Ηθοποιός τάζει φιλί σε όποιον στείλει το Περού στον τελικό

Το Περού χρειάζεται να αποκλείσει την Χιλή για να βρεθεί στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και μία από τις γνωστές ηθοποιούς της χώρας υποσχέθηκε φιλί σε όποιον πετύχει το καθοριστικό γκολ!

Στα προημιτελικά υπέγραψε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την Ουρουγουάη και τώρα το Περού έχει απέναντί του μία ακόμα μεγάλη πρόκληση: να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χιλής, της ομάδας που κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα το 2015 και το 2016, και να βρεθεί εκείνο στον τελικό κόντρα στους διοργανωτές Βραζιλιάνους.

Στο ματς κόντρα στους Χιλιανούς μάλιστα, οι παίκτες του Περού θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο για τη νίκη-πρόκριση στον τελικό και αυτό τους δόθηκε από την Στέφανι Κάγιο, την ηθοποιό που πρωταγωνιστεί σε μία από τις δημοφιλείς σειρές του Netflix με τίτλο "Club de Cuervos".

Τι υπόσχέθηκε η 31χρονη ηθοποιός; Σας παραθέτουμε τα ακριβή λόγια της: "Θέλουμε να στείλουμε ένα φιλί στην εθνική Περού και σκέφτομαι σοβαρά να προσφέρω ένα φιλί, φυσικά αν υπάρχει άδεια από την άλλη πλευρά, σε όποιον πετύχει το καθοριστικό γκολ κόντρα στην Χιλή την Τετάρτη".

Μένει να δούμε αν οι παίκτες των "ίνκας" κάνουν μία ακόμα έκπληξη ώστε να επιτρέψουν στην Στέφανι Κάγιο να τηρήσει την υπόσχεσή της, φιλώντας τον χρυσό σκόρερ.

Η Στέφανι Κάγιο μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram:

View this post on Instagram

I said I like it like that.

A post shared by Stephanie Cayo (@unlunar) on

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ