VIDEOS

Γκολ αλα ελληνικά

Γκολ αλα ελληνικά
πανηγυρικο

Τα σημαντικότερα γκολ της 20ης αγωνιστικής από ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, Λάρισα, ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-0 στη Νέα Σμύρνη, τον Πανιώνιο, ο οποίος έπαιξε για 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Τα γκολ του Ολυμπιακού οι Κοβάσεβιτς (2), Τζόρτζεβιτς με πέναλτι και Νούνιεζ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς και οι "ερυθρόλευκοι" λόγω της αποβολής του Άντζα με δεύτερη κίτρινη στο 82'.
Η διαφορά πλέον με τον ΠΑΟ βρίσκεται στους 2 βαθμούς, ενώ μένει να φανεί αν τελικά η απόφαση για επανάληψη της αναμέτρησης Καλαμαριά-ΟΣΦΠ θα παραμείνει και οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να ξαναπεράσουν πρώτοι στον πίνακα.

Θριαμβευτής το "el clasico" τoυ βορρά ο ΠΑΟΚ που χάρις στα γκολ των Μπαλάφα, Χριστοδουλόπουλου και Σάλμον από το πρώτο κιόλας 45λεπτο, έφτασαν στο ευρύ 3-0 επί του Άρη σε μια κατάμεστη Τούμπα.

Ο Ζουράφσκι σκόραρε στο ντεμπούτο του κι η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 της απογοητευτικής ΑΕΚ. Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πήρε επαγγελματική νίκη στην Λεωφόρο κόντρα στην Βέροια με 1-0. Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να κρατήσει το εκπληκτικό γκολ του Φονσέκα και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ατρόμητο (1-1).

Ισόπαλο το ντέρμπι παραμονής Εργοτέλης-Καλαμαριά με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις την Καλαμαριά που ειχε προηγηθεί με 0-2, ενώ άνετα η Ξάνθη καθάρισε 4-1 το Λεβαδειακό συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία.

Πανιώνιος-ΟΣΦΠ 0-4









ΠΑΟΚ-Άρης 3-0










ΠΑΟ-Βέροια 1-0



Λάρισα-ΑΕΚ 1-0



Hρακλής-Ατρόμητος 1-1

















































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ