ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζόρνταν για Τόμας: "Τον μισώ αλλά για μένα είναι ο 2ος καλύτερος πόιντ γκαρντ μετά τον Μάτζικ"

Τζόρνταν για Τόμας: "Τον μισώ αλλά για μένα είναι ο 2ος καλύτερος πόιντ γκαρντ μετά τον Μάτζικ"
AP Photo/John Bazemore AP PHOTO/JOHN BAZEMORE

Ο Μάικλ Τζόρνταν παραδέχθηκε στο "The Last Dance" ότι αν και μισεί τον Αϊζάια Τόμας, σέβεται το παιχνίδι του και τον θεωρεί τον 2ο καλύτερο πόιντ γκαρντ όλων των εποχών.

Η κόντρα του Μάικλ Τζόρνταν με τον Αϊζάια Τόμας υπάρχει ακόμα και τώρα, κάτι που φάνηκε και στα επεισόδια 3&4 του " The Last Dance", όταν ο "Air" χαρακτήρισε "μαλ...α" τον Τόμας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον σέβεται όμως.

Στα επεισόδια 5&6 ο Τζόρνταν αναφέρθηκε ξανά στον Τόμας και στο κατά πόσο έπαιξε ρόλο στο να μην συμπεριληφθεί ο σταρ των Πίστονς στην 12αδα της Dream Team. Και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Ροντ Θορν, λέγοντας ότι δεν άσκησε ποτέ βέτο, ενώ τόνισε ότι μισεί, αλλά σέβεται τον Τόμας.

Συγκεκριμένα, ο Τζόρνταν υποστήριξε: " Σέβομαι το ταλέντο του Αϊζάια Τόμας. Για εμένα, ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών είναι ο Μάτζικ Τζόνσον και ακριβώς πίσω από αυτόν ο Αϊζάια Τόμας. Όσο και να τον μισώ, σέβομαι το παιχνίδι του.

Αν θέλετε να το ρίξετε σε εμένα (σ.σ ότι δεν μπήκε ο Τόμας στη Dream Team), κάντε το, αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που τον έκοψε. Η Dream Team είχε ως βάση το καλό περιβάλλον και την συναδελφικότητα που υπήρχε στην ομάδα. Βρισκόταν σε αρμονία. Θα άλλαζε την ατμόσφαιρα η παρουσία του Τόμας; Ναι".

Δείτε το VIDEO με την ατάκα του Τζόρνταν για τον Τόμας:

AP Photo/John Bazemore

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ