ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Υποστηρικτές του Τζόκοβιτς φωνάζουν υπέρ του στην Αυστραλία: "Είναι ήρωας, όχι εγκληματίας"

Υποστηρικτές του Τζόκοβιτς φωνάζουν υπέρ του στην Αυστραλία: "Είναι ήρωας, όχι εγκληματίας"

Πλήθος υποστηρικτών του Νόβακ Τζόκοβιτς συγκεντρώθηκε έξω από τη δομή στην οποία διαμένει ο Σέρβος φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του χαρακτηρίζοντάς τον "ήρωα".

Δεκάδες υποστηρικτές του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, συγκεντρώθηκαν έξω από τη δομή που διαμένει για δεύτερη μέρα ο Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη και φώναξαν συνθήματα υπέρ του Σέρβου τονίζοντας πως δεν είναι εγκληματίας αλλά ήρωας.

Ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να εκφράζει την αγάπη και την στήριξή του προς τον Σέρβο ο οποίος αφού παρέμεινε για σχεδόν εννέα ώρες υπό κράτηση σε ειδικό δωμάτιο απομόνωσης, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο, όπου διαμένουν 46 μετανάστες.

Την ώρα που ο ίδιος βρίσκετα ακόμα υπό κράτηση, στην Σερβία οργάνωσαν διαδηλώση μπροστά από τη Βουλή στο Βελιγράδι φωνάζοντας υπέρ του, ενώ ο πατέρας του μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κρατείται ο γιος του.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (6/1) το δικαστήριο ενέκρινε την προσωρινή παραμονή του Σέρβου στη Μελβούρνη μέχρι το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας (10/1). Για την ακρίβεια μέχρι τις 16:00 (ώρα τοπική) ο Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει μεταφερθεί σε ξενοδοχείο όπου διαμένουν δεκάδες μετανάστες, δεν μπορεί να απελαθεί από την Αυστραλία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, ο Τζόκοβιτς ζήτησε να διαμείνει στο σπίτι που νοίκιασε και όχι στο ξενοδοχείο, μαζί με τους μετανάστες, κάτι που έχει ήδη αιτηθεί η κυβέρνηση της χώρας στην Αυστραλία. Νωρίτερα σήμερα δεκάδες άνθρωποι κατέφθασαν κάτω από το ξενοδοχείο, προκειμένου για να διαμαρτυρηθούν, με τον θρύλο του τένις να εκφράζει την ευχαρίστησή του, σχηματίζοντας καρδιά μέσα από το παράθυρο.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ