ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η συγκέντρωση διαδηλωτών στο ξενοδοχείο και η καρδιά του Σέρβου

Διαδηλωτές στο ξενοδοχείο όπου κρατείτε ο Τζόκοβιτς και αρκετοί μετανάστες
Διαδηλωτές στο ξενοδοχείο όπου κρατείτε ο Τζόκοβιτς και αρκετοί μετανάστες PRINT SCREEN TWITTER

Τη στιγμή που ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται εν αναμονή της τελικής απόφασης του δικαστηρίου, στη Μελβούρνη διαδηλωτές εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Σέρβο τενίστα, αλλά τους πρόσφυγες που διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Προσωρινή άδεια διαμονής χορήγησε στον Νόβακ Τζόκοβιτς το δικαστήριο, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι προϋποθέσεις.

Την ίδια στιγμή η περιπέτεια που έχει βιώσει το τελευταίο 24ωρο ο Σέρβος τενίστας, καθώς οι Αρχές της Μελβούρνης απέρριψαν τη visa του, οδήγησε ανθρώπους της χώρας να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν. Ο Νο1 τενίστας παγκοσμίως υπενθυμίζεται ότι, αφού παρέμεινε για σχεδόν εννέα ώρες υπό κράτηση σε ειδικό δωμάτιο απομόνωσης, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο, όπου διαμένουν 46 μετανάστες.

Οι διαδηλωτές στη Μελβούρνη φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Τζόκοβιτς, αλλά και των προσφύγων, ενώ σε διάφορα πανό που κρατούν αναγράφονται τα εξής: "Καταργήστε το κέντρο κράτησης", "Δεν είμαστε εγκληματίες", "Γιατί κοιτάζουν ακόμα από πάνω", "Απελευθέρωσέ τους".

Από τη μεριά του ο Σέρβος θρύλος του αθλήματος θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του, σχημάτισε με τα χέρια μέσα από το παράθυρο του ξενοδοχείου μία καρδιά.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ