ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ο Τζόκοβιτς μέσα από το παράθυρο κάνει καρδιά στους διαδηλωτές

Ο Τζόκοβιτς μέσα από το παράθυρο του ξενοδοχείου κάνει καρδιά στους διαδηλωτές
Ο Τζόκοβιτς μέσα από το παράθυρο του ξενοδοχείου κάνει καρδιά στους διαδηλωτές PRINT SCREEN TWITTER

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει, προκειμένου να διαδηλώσουν για όσα συμβαίνουν στην Αυστραλία, σχηματίζοντας μία καρδιά μέσα από το παράθυρο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έπειτα από την οριστική απόφαση του δικαστηρίου δεν μπορεί να απελαθεί από την Αυστραλία μέχρι τις 16:00 τη Δευτέρα (10/1), έχει μεταφερθεί και διαμένει στο ξενοδοχείο, όπου μένουν δεκάδες μετανάστες.

Την Πέμπτη (6/1) δεκάδες διαδηλωτές κατέφθασαν στο ξενοδοχείο, προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους, τόσο στον Σέρβο θρύλο του τένις, όσο και στους 46 πρόσφυγες που διαμένουν εκεί, κάποιοι μάλιστα για εννέα με δέκα χρόνια. Σε διάφορα πανό που κρατούσαν μάλιστα, αναγράφονταν τα εξής: "Καταργήστε το κέντρο κράτησης", "Δεν είμαστε εγκληματίες", "Γιατί κοιτάζουν ακόμα από πάνω", "Απελευθέρωσέ τους".

Από τη μεριά του ο Νο1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης για να τους ευχαριστήσει σχημάτισε με τα χέρια μέσα από το παράθυρο του ξενοδοχείου μία καρδιά.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ