WIMBLEDON

Wimbledon: Η Τομλγιάνοβιτς ενοχλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου για τον Κύργιο

Η Αίλα Τομγλιάνοβιτς με τον Νικ Κύργιο
Η Αίλα Τομγλιάνοβιτς με τον Νικ Κύργιο @ 2017 WILFREDO LEE / AP IMAGES

Η Άιλα Τομγλιάνοβιτς εκνευρίστηκε για το γεγονός ότι η πρώτη ερώτηση που τής έγινε μετά τον προημιτελικό με τη Ριμπάκινα, ήταν αποκλειστικά για τον Νικ Κύργιο και όχι για τον αγώνα που έδωσε. Ο Αυστραλός τενίστας κατηγορείται από πρώην σύντροφό του για επίθεση, ενώ παλαιότερα είχε δεσμό και με την Κροάτισσα τενίστρια.

Η Άιλα Τομλγιάνοβιτς ηττήθηκε από την Έλενα Ριμπάκινα στον προημιτελικό του Wimbledon με 2-1 σετ. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης η Κροάτισσα πήγε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο ενοχλήθηκε για την πρώτη ερώτηση που τής έκαναν, η οποία ήταν άσχετη με το παιχνίδι, αλλά είναι να κάνει με τον Νικ Κύργιο.

Οι δυο τους ήταν ζυεγάρι για δύο χρόνια μέχρι το 2017 και με αφορμή τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Κύργιος για επίθεση σε άλλη πρώην σύντροφό του, η Τομλγιάνοβιτς ρωτήθηκε αν αντιμετώπισε αντίστοιχες συμπεριφορές από τον Αυστραλό τενίστα.

"Πάει καιρός από τότε που χωρίσαμε και κρατάω τις σχέσεις μου ιδιωτικά και έτσι θέλω να μείνει. Προφανώς είμαι κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στην υπόθεση, αλλά ελπίζω να λυθεί σύντομα. Εγώ δεν είχα ανάλογη εμπειρία μαζί του", ανέφερε η Τομγλιάνοβιτς στην απάντησή της, όντας αρκετά "παγωμένη" με την ερώτηση.

Ωστόσο στη συνέχεια ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, με αφορμή την αναδημοσίευση της ερώτησης, τονίζοντας ότι στη συνέχεια ο ίδιος δημοσιογράφος δεν τη ρώτησε απολύτως τίποτα που να έχει σχέση με το παιχνίδι.

"Αρκετά απογοητευτικό ότι μετά από σχεδόν δύο ώρες αγώνα στα προημιτελικά, ότι αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση που επέλεξε ο δημοσιογράφος να μου κάνει και δεν ρώτησε ποτέ τίποτα σχετικό ματς. Χαρούμενη που βλέπω τα πρωτοσέλιδα να ασχολούνται κυρίως με αυτό τώρα. Την επόμενη φορά να τα πάτε καλύτερα", έγραψε η Τομγλιάνοβιτς, έχοντας αρκετή ειρωνεία.

TAGS WIMBLEDON ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ