UNITED CUP

United Cup: Πέτρος Τσιτσιπάς και Παπαμιχαήλ υπέγραψαν την τρίτη νίκη της Ελλάδας κόντρα στον Καναδά

United Cup: Πέτρος Τσιτσιπάς και Παπαμιχαήλ υπέγραψαν την τρίτη νίκη της Ελλάδας κόντρα στον Καναδά
Οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Δέσποινα Παπαμιχαήλ στον αγώνα του μεικτού διπλού κόντρα στον Καναδά για το τουρνουά United Cup της Αυστραλίας @2023 AP IMAGES/MARK BAKER

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον Καναδά πέτυχε η Ελλάδα, με τους Πέτρο Τσιτσιπά και Δέσποινα Παπαμιχαήλ να ολοκληρώνουν ιδανικά τη "γαλανόλευκη" παρουσία στον δεύτερο όμιλο του United Group.

Τρίτωσε το καλό για την Ελλάδα στις σημερινές (3/1) αναμετρήσεις κόντρα στον Καναδά, καθώς μετά τις πρωινές νίκες του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 6) και της Μαρίας Σάκκαρη (Νο 8) στο μονό, ήρθαν οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο διπλό, για να ολοκληρώσουν ιδανικά την παρουσία της ελληνικής αποστολής στον δεύτερο όμιλο του United Group.

Οι Έλληνες τενίστες είχαν κλειδώσει από το πρωί τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά του τουρνουά της Αυστραλίας, με τη νίκη στο μεικτό διπλό από τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Πέτρο Τσιτσιπά, και την Παπαμιχαήλ με 2-0 σετ (7-5, 6-4) κόντρα στους Φελίξ Οζιέ-Αλιασίμ και Ζιαν Φανγκ να αποτελεί το "κερασάκι στην τούρτα".

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Ελλάδα είναι την Παρασκευή (5/1, 8:30) στο μεικτό διπλό με αντίπαλο τη Γερμανία των Ζβέρεφ-Κέρμπερ.

TAGS UNITED CUP ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ