ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Τα φιλιά στον Κύργιο την ώρα του tie break και η ευχή να επιστρέψει σύντομα στα κορτ ο Αυστραλός

Τζόκοβιτς: Τα φιλιά στον Κύργιο την ώρα του tie break και η ευχή να επιστρέψει σύντομα στα κορτ ο Αυστραλός
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στέλνει φιλιά στον Νικ Κύργιο κτά τη διάρκεια του Australian Open PRINT SCREEN TWITTER

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρουσιάστηκε χαλαρός κόντρα στον Φριτς παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, με τον Σέρβο τενίστα να στέλνει φιλιά στον φίλο του Νικ Κύργιο και να τον καλεί να επιστρέψει σύντομα στα κορτ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1) πανηγύρισε ακόμα μια νίκη στο Australian Open, με θύμα αυτή τη φορά με 3-1 σετ τον Τέιλορ Φριτς που απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον προηγούμενο γύρο.

Μια πρόκριση που ήρθε με δυσκολίες και μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες, με τον Σέρβο τενίστα να μην το βάζει κάτω και να δείχνει πόσο χαλαρός ήταν ήδη από το tie break του πρώτου κρίσιμου σετ, όταν με το σκορ στο 6-1 έστελνε φιλιά στον Νικ Κύργιο, ο οποίος βρίσκονταν στα μπουθ, προκειμένου να σχολιάσει τον αγώνα για λογαριασμό του Eurosport.

Οι δύο τενίστες είναι φίλοι, καθώς στην περιπέτεια που αντιμετώπισε ο Τζόκοβιτς στο Australian Open του 2022 ο Κύργιος τον στήριξε μέσα από επίσημες δηλώσεις.

Το κάλεσμα αγάπης του "Τζόλε" προς τον Αυστραλό είχε και συνέχεια, αφού μετά τη λήξη του αγώνα, ο Κύργιος έκανε ο ίδιος την καθιερωμένη συνέντευξη, με τον Σέρβο να τον καλεί να επιστρέψει σύντομα στα κορτ.

"Χαίρομαι που σε βλέπω στο κορτ. Δείχνεις καλός σε εκείνο το μπουθ, αλλά ελπίζω να σε δούμε και με ρακέτα σύντομα. Μας λείπεις Νικ", ήταν τα λόγια του Τζόκοβιτς, ο οποίος ήταν εμφανώς ευδιάθετος μετά την επιτυχία του.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ