AUSTRALIAN OPEN

Τζόκοβιτς - Φριτς 3-1: Ο σούπερ Νόλε προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την πρόκριση επί του Φριτζ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την πρόκριση επί του Φριτζ 2024 AP PHOTO/ASANKA BRENDON RATNAYAKE

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) επικράτησε 3-1 του Τέιλορ Φριτς (Νο12) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Σίντερ (Νο4) ή τον Ρούμπλεφ (Νο5).

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) έχει... καρφωμένο το βλέμμα του στο 11ο τρόπαιό του στο Australian Open. Ο Σέρβος legend βρίσκεται σε σωστό δρόμο, καθώς έκλεισε το εισιτήριό του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Νόλε κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Τέιλορ Φριτς (Νο12), ο οποίος προηγουμένως είχε αποκλείσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, επικρατώντας 3-1 σετ (7-6, 4-6, 6-2, 6-3) σ' ένα ματς που διήρκησε 3 ώρες και 45 λεπτά.

Ο Τζόκοβιτς τώρα περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του στα ημιτελικά και θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Γιάνικ Σίνερ (Νο4) και Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο5).

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Φριτς, το πρώτο σετ οδηγήθηκε στο tie -break με τον Σέρβο να κυριαρχεί με 7-3. Ο Αμερικανός είχε την απάντησή του και ισοφάρισε σε 1-1 με 6-4.

Ωστόσο, ο Τζόκοβιτς στη συνέχεια δεν άφησε περιθώρια. Σοβαρεύτηκε και "έσβησε" κάθε ελπίδα του Φριτς, κλείνοντας το παιχνίδι με 6-2 και 6-3.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ