MIAMI OPEN

Τσιτσιπάς: "Κάθε αντίπαλος είναι και μια ξεχωριστή πρόκληση"

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot from Lorenzo Sonego, of Italy, during the Miami Open tennis tournament, Tuesday, March 30, 2021, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Wilfredo Lee)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot from Lorenzo Sonego, of Italy, during the Miami Open tennis tournament, Tuesday, March 30, 2021, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Wilfredo Lee) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως απολαμβάνει τις στιγμές του στο κορτ κατά τη διάρκεια του Miami Open και ότι του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο παίζει σε αυτό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ξανά εντυπωσιακός, επικράτησε επί του Σονέγκο και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Miami Open.

Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την νέα εξαιρετική του εμφάνιση: "Παίζω καλά, αισθάνομαι καλά και απολαμβάνω τις στιγμές στο κορτ. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο παίζω και έχει μεγάλο αντίκτυπο όλη την εβδομάδα. Είναι σημαντικό για μένα να επωφεληθώ από αυτό.

Κάθε αντίπαλος είναι και μια ξεχωριστή πρόκληση για την οποία πρέπει να βρίσκω λύσεις. Είναι σημαντικό για μένα να παίζω τέτοια ματς.

Περίμενα να ανεβάσει την απόδοσή του. Όταν χάνεις 1-0 αισθάνεσαι πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Σίγουρα ήταν ένας πιο δύσκολος αντίπαλος στο δεύτερο σετ από ότι ήταν στο πρώτο"

Photo credits: 2021 AP Photo/Wilfredo Lee

TAGS MIAMI OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ