ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς για Μεντβέντεφ: "Δεν έχω να πω τίποτα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ρολάντ Γκαρός κόντρα στον Καρένιο - Μπούστα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ρολάντ Γκαρός κόντρα στον Καρένιο - Μπούστα 2021 THIBAULT CAMUS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στους "8" του Γαλλικού Όπεν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μην κάνει κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό.

Τον Ντανίλ Μεντβέντεφ θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Roland Garros, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας δεν έκανε κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό. "Δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό", είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς που απλά περιμένει να αντιμετωπίσει τον Ρώσο και να πάρει το εισιτήριο για τους "4" της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ των δύο αθλητών υπάρχει μία κόντρα που κρατάει από το 2018 και το πρώτο τους παιχνίδι στο Μαϊάμι. Εκεί οι δυο τους είχαν ανταλλάξει κάποιες κουβέντες στα Ρώσικα και από τότε υπάρχει μία άτυπη κόντρα μεταξύ τους.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά στην ΕΡΤ:

"Νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα εγώ κράτησα τις τακτικές και τα πράγματα δούλεψαν καλά προς το τέλος του τρίτου σετ. Δεν σέρβιρα καλά και έφαγα το μπρέικ. Αλλά έκανα το come back. Είμαι χαρούμενος με την απόδοση μου, με τον τρόπο που ένιωσα μέσα στο γήπεδο, το παιχνίδι μου ήταν κοντά στο να είναι εξαιρετικό".

"Μάλλον αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω, μπορεί. Η προσοχή σου πρέπει να είναι 100% εκεί ώστε να σε βοηθήσει. Το κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό. Για παράδειγμα σήμερα είχαμε πολλά ράλι που δεν είχαμε στο προηγούμενο αγώνα".

Αναφορικά με τον Μεντβέντεφ, ο Τσιτσιπάς είπε: "Δεν έχω να πω τίποτα".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ