ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Με τον κακό του δαίμονα, Ντανίλ Μεντφέντεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Roland Garros

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ ANDY BROWNBILL/ ASSOCIATED PRESS

Τον Ντανίλ Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν με στόχο μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά τον Πάμπλο Καρένιο- Μπούστα, ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στους "8" του Roland Garros (8/6), καθώς απέκλεισε τον Κριστιάν Γκαρίν με 3-0 σετ. Η μάχη μεταξύ των δύο θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μιας και πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στο οποίο και οι δύο είναι εξαιρετικοί, υπάρχει και μία άτυπη κόντρα ανάμεσά τους.

Ο Τσιτσιπάς μετράει μόλις μία νίκη σε επτά αναμετρήσεις κόντρα στον Μεντβέντεφ και θα παλέψει για να κερδίσει εκείνος μία θέση στους "4" της διοργάνωσης. Τελευταία νίκη του Τσιτσιπά κόντρα στον Ρώσο ήταν στα Nitto ATP Finals του Λονδίνου εκεί όπου ο Στέφανος είχε κατακτήσει και τον τίτλο.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα έχει και ένα ακόμα ενδιαφέρον μιας και οι δυο τους έχουν μία αντιπαλότητα από το πρώτο κι όλας μεταξύ τους ματς, το 2018 και το τουρνουά του Μαϊάμι. Εκεί Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ είχαν ανταλλάξει κάποιες κουβέντες στα Ρώσικα στη διάρκεια του αγώνα και τα πράγματα κόντεψαν να ξεφύγουν.

Η μεταξύ τους μάχη, ανεξάρτητα από τις εξωαγωνιστικές τους διαφορές, αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τεράστιο κίνητρο και για τους δύο.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ