ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς για Αλκαράθ: "Είναι μια μάχη που όλοι περιμέναν, έτσι δεν είναι; Ήρθε η ώρα"

Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Argentina's Diego Schwartzman during their third round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Friday, June 2, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Argentina's Diego Schwartzman during their third round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Friday, June 2, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου μετά την επικράτηση επί του Όφνερ και την πρόκριση του στα προημιτελικά αναφέρθηκε στη μάχη που έρχεται με τον Κάρλος Αλκαράθ και τόνισε πως την περιμένει πως και πως.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0 σετ του Σεμπάστιαν Όφνερ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros όπου τον περιμένει μια μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση ο Τσιτσιπάς μίλησε για το παιχνίδι με τον Ισπανό λέγοντας πως είναι μια μάχη που όλοι περίμεναν και του δίνει τη δυνατότητα να τον κερδίσει:

"Είναι μια μάχη που όλοι περιμέναν, έτσι δεν είναι; Ήρθε η ώρα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια και πρόκληση για κάθε παίκτη. Μας ωθεί στο να γίνουμε καλύτεροι. Τέτοιες μονομαχίες είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να έχει το άθλημά μας. Όσο περισσότερες φορές τον αντιμετωπίζεις, έχει περισσότερες ευκαιρίες για να τον κερδίσεις. Κι εγώ ψάχνω αυτές τις ευκαιρίες".

Σε ερώτηση που του έγινε για τη ζωή του εκτός γηπέδων είπε:

"Έχω την ευκαιρία να είμαι κάποιος άλλος εκτός γηπέδων. Yπάρχουν, βέβαια, κάποια όρια ως τενίστας. Είναι ένα κουτί με γραμμές και φιλέ, όπου μπορείς να γίνεις όσο δημιουργικός θέλεις".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ