ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Τόμοβα - Σάκκαρη 0-2: Η Μαρία πάτησε γκάζι και προκρίθηκε στις "16" του Τσάρλεστον

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει σε ματς κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells | 17 Μαρτίου 2024
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει σε ματς κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells | 17 Μαρτίου 2024 @2024 RYAN SUN/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε με το δεξί στο Τσάρλεστον, καθώς επικράτησε 2-0 σετ της Βουλγάρας Βικτόρια Τόμοβα και συνεχίζει στον επόμενο γύρο του αμερικανικού τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Βικτόρια Τόμοβα (Νο. 74 της παγκόσμιας κατάταξης) με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και προκρίθηκε στις "16" του Τσάρλεστον.

Η Ελληνίδα τενίστρια θα μάθει αύριο την αντίπαλό της, η οποία θα προκύψει από τη νικήτρια του ζευγαριού μεταξύ της Τσουρένκο και της Σάρμα.

Το ματς

Η Μαρία Σάκκαρη δεν ξεκίνησε δυνατά στο ματς, καθώς η Βικτόρια Τόμοβα της έκανε break στο τρίτο game (κάνοντας το 2-1). Η Βουλγάρα κράτησε το σερβίς της στο τέταρτο game, όμως εκεί η Μαρία ανέβασε στροφές και κατέκτησε μέχρι το game 6-3.

Το δεύτερο σετ ήταν πολύ πιο ισορροπημένο μέχρι και το έβδομο game. Εκεί η Σάκκαρη έκανε break στο σερβίς της Τόμοβα, κάνοντας το 4-3 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το ματς, επικρατώντας στο τέλος με 6-3.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ