MIAMI OPEN

Σάκκαρη: Το απόγευμα της Παρασκευής ο αγώνας της με την Αντρεέσκου

Maria Sakkari of Greece plays a backhand return to Diana Shnaider of Russia during their second round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2023. (AP Photo/Ng Han Guan)
Maria Sakkari of Greece plays a backhand return to Diana Shnaider of Russia during their second round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2023. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει στη μάχη του Miami Open και το απόγευμα της Παρασκευής (24/03, 18.00) θα αντιμετωπίσει την Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Το Miami Open αρχίζει για τη Μαρία Σάκκαρη η οποία το απόγευμα της Παρασκευής (24/03, 18.00, Novasports 6, LIVE από το SPORT24) θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο του τουρνουά την Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Το Νο 10 της Παγκόσμιας κατάταξης θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο τουρνουά για να αναρριχηθεί πιο ψηλά, ενώ από την άλλη η Αντρεέσκου βρίσκεται στο Νο31.

Οι δύο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωπες άλλες δύο φορές και μετρούν από μία νίκη. Η 22χρονη Καναδέζα επικράτησε στο πρώτο του ματς με 2-1 σετ τον Απρίλιο του 2021 στο ίδιο τουρνουά, ενώ η Σάκκαρη είχε επιβληθεί με το ίδιο σκορ στο US Open λίγους μήνες αργότερα.

TAGS MIAMI OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ