WTA

Σάκκαρη: Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο αγώνας της με την Κόλινς

Maria Sakkari, of Greece, celebrates winning a point against Anhelina Kalinina, of Ukraine, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 12, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, celebrates winning a point against Anhelina Kalinina, of Ukraine, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 12, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ντάνιλε Κόλινς στο δεύτερο γύρο του Montreal Master με τον αγώνα τους να διεξάγεται τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/08).

Μετά τον τελικό στην Ουάσινγκτον, η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει στη μάχη του 1000αριού τουρνουά του Μόντρεαλ. Στη φάση των 32 η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα βρει απέναντί της την Ντάνιελ Κόλινς.

Οι δύο αθλήτριες έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες δύο φορές με την Σακ να επικρατεί και στις δύο. Η αναμέτρησή τους δεν θα αρχίσει πριν τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6 και φυσικά θα μπορείτε να δείτε την εξέλιξή του από το Match Center του SPORT24.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ