ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Σε όποιο νησί και να πάτε στην Ελλάδα, θα περάσετε καλά"

Maria Sakkari of Greece reacts after winning a point against Iga Swiatek, of Poland, during the Mexican Tennis WTA Finals in Guadalajara, Mexico, Thursday, Nov. 11, 2021. (AP Photo/Refugio Ruiz)
Maria Sakkari of Greece reacts after winning a point against Iga Swiatek, of Poland, during the Mexican Tennis WTA Finals in Guadalajara, Mexico, Thursday, Nov. 11, 2021. (AP Photo/Refugio Ruiz) © 2021 REFUGIO RUIZ / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη σε ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφο, αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Κβίτοβα για τις ομορφιές της Ελλάδας, τόνισε ότι όποιο νησί και να επισκεφθεί κάποιος ταξιδιώτης θα περάσει όμορφα, ξεχωρίζοντας όμως την Κρήτη, τη Σύρο και την Πάρο.

Σε μια διαφορετική ερώτηση από Αμερικανό δημοσιογράφο, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Πέτρα Κβίτοβα και πρόκριση στις "16" του Indian Wells, η Μαρία Σάκκαρη φόρεσε το υπέροχο χαμόγελό της και μίλησε για τις πολλές επιλογές που έχει ένας επισκέπτης/τουρίστας στην Ελλάδα.

"Προέρχεσαι από μια τόσο όμορφη χώρα. Αν θα πρότεινες ένα μέρος στους Αμερικανούς να επισκεφτούν στην Ελλάδα, ποιο θα ήταν αυτό" ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου με τη Σάκκαρη να αδυνατεί να επιλέξει μόνο ένα, δίνοντας επιλογές μεταξύ της Πάρου, Αντίπαρου, Σύρου και Κρήτης.

"Πάντα προτείνω στους φίλους μου στο tour να επισκεφτούν αρχικά την Αθήνα για δύο μέρες, όχι περισσότερο γιατί η Αθήνα είναι μικρή πόλη. Δεν είμαι μεγάλη φαν της Μυκόνου και της Σαντορίνης γιατί έχει πολυκοσμία. Όμως υπάρχουν πολλά νησιά όπως η Πάρος, Αντίπαρος. Τα αγαπημένα μου είναι η Σύρος και η Κρήτη. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε εκατοντάδες νησιά οπότε είναι δύσκολο για μένα να επιλέξω ένα.

Θα έλεγα Πάρος και Αντίπαρος είναι πολύ hot αυτή τη στιγμή. Έχω περάσει ιδιαίτερες στιγμές στη Σύρο που είναι ένα νησί δίπλα στη Μύκονο και στην Κρήτη όπου εκεί πέρασα τις καλοκαιρινές μου διακοπές πέρυσι. Σε όποιο νησί και να πας στην Ελλάδα, είναι ωραία και θα περάσετε καλά" είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.

Η 26χρονη με καταγωγή από Σπάρτη και Αθήνα, δεν διαφημίζει απλά τη χώρα μας εκπροσωπώντας της με ήθος και αξιοπρέπεια στο υψηλότερο επίπεδο του επαγγελματικού τένις αλλά αποτελεί και μια άξια πρέσβειρα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ