INDIAN WELLS

Σάκκαρη - Κβίτοβα 2-0: Απολαυστική η Μαρία, ισοπέδωσε την Τσέχα και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Indian Wells κόντρα στη Σινιάκοβα
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Indian Wells κόντρα στη Σινιάκοβα © 2022 MARK TERRILL / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν απολαυστική απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα, επικράτησε 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Indian Wells.

Την εξαιρετική της κατάσταση επιβεβαίωσε η Μαρία Σάκκαρη. Το Νο6 της Παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε 2-0 σετ της Κβίτοβα (Νο31) και τέταρτο γύρο του Indian Wells.

Ουσιαστικά η 26χρονη Ελληνίδα τελείωσε το ματς στο πρώτο σετ, στο οποίο έκανε το break σε κρίσιμο σημείο με την Τσέχα να αδειάζει ψυχολογικά στη συνέχεια και την Σάκκαρη να κυριαρχεί απόλυτα. Στον τέταρτο γύρο η Σακ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στις Μέρτενς και Σαβίλ.

Από την αρχή του αγώνα η Μαρία Σάκκαρη σέρβιρε καλά και κρατούσε το σερβίς της δίχως προβλήματα. Την ίδια ώρα η 26χρονη Ελληνίδα γέμιζε τα service game της Κβίτοβα. Στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε για break δεν τα κατάφερε.

Αντίθετα, στη δεύτερη το έκανε και μάλιστα σε κρίσιμο σημείο αφού με αυτό το break προηγήθηκε με 5-3. Στη συνέχεια δημιούργησε διπλό break point, ωστόσο η Σάκκαρη άντεξε, τα έσβησε και τα δύο και κατέκτησε το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη ήταν ισοπεδωτική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Κβίτοβα η οποία έμοιαζε να έχει αδειάσει ψυχολογικά. Το 6-0 του δεύτερου σετ μαρτυρά όσα έγιναν στο κορτ με την 26χρονη Ελληνίδα να παίρνει την πρόκριση.

TAGS INDIAN WELLS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ