ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Ο στόχος μου είναι ο τίτλος στο Parma Open, κάθε ματς είναι δύσκολο εδώ"

Η Μαρία Σάκκαρη σε δηλώσεις στο Parma Open
Η Μαρία Σάκκαρη σε δηλώσεις στο Parma Open PRINT SCREEN

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε ότι ο στόχος της στο Parma Open είναι η κατάκτηση του τίτλου, ενώ τόνισε ότι κάθε ματς σε αυτό το τουρνουά είναι αρκετά δύσκολο.

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με ανατροπή τη Μαρίνα Ζανέβσκα και προκρίθηκε στους τέσσερις του Parma Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε δηλώσεις της στο court αμέσως μετά το ματς, ανέφερε ότι κάθε ματς σε αυτό το τουρνουά είναι δύσκολο, ενώ φυσικά ο στόχος της είναι ο τίτλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Σάκκαρη στο court μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στη Ζανέβσκα: Για το ότι κέρδισε με ανατροπή και αν είναι δύσκολο το τουρνουά: "Είναι αλήθεια. Κάθε ματς εδώ είναι δύσκολο πρέπει να παλεύω κάθε πόντο. Είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίζω τα παιχνίδια".

Για το αν στοχεύει στον τίτλο: "Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτό παλεύω. Είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Αλλά δεν το πετύχω θα είναι ακόμα μια καλή χρονιά για μένα".

Για τη Μαρίνα Ζανέβσκα: "Η Μαρίνα έπαιξε καλά. Θα προσπαθήσω να γίνω πιο επιθετική στο ματς. Δεν ένιωθα καλά σήμερα και έψαξα διαφορετικό τρόπο για να την αντιμετωπίσω".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ