ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Μου αρέσει να επιστρέφω στα ματς, έχω πίστη στον εαυτό μου"

Η Μαρία Σάκκαρη στην αναμέτρηση με την Έλενα Ριμπάκινα
Η Μαρία Σάκκαρη στην αναμέτρηση με την Έλενα Ριμπάκινα @ 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε στο court αμέσως μετά το ματς ότι της αρέσει να επιστρέφει στα παιχνίδια και να ανατρέπει το προβάδισμα των αντιπάλων της, τονίζοντας ότι έχει πάντα πίστη στον εαυτό της.

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Έλενα Ριμπάκινα με 2-0 σετ και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν ευχαριστημένη στις δηλώσεις της στο court αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ για την ανατροπή που έκανε στο πρώτο σετ, ανέφερε ότι της αρέσει να επιστρέφει στα ματς, μιας και το έχει κάνει πολλές φορές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη στο court αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης: Για το ματς: "Σας ευχαριστώ. Ήταν το πρώτο ματς στο κεντρικό κορτ. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που έπαιξα. Ίσως ήμουν λίγο περισσότερο αγχωμένη, αλλά στο τέλος κατάφερα και κέρδισα".

Για το ότι έχει επιστρέψει σε πολλά ματς: "Είναι αλήθεια. Μου αρέσει να επιστρέφω στα ματς. Το έχω κάνει πολλές φορές. Είχα πίστη και ελπίδα στον εαυτό μου. Δεν σέρβιρα καλά στα πρώτα ματς, όμως στη συνέχεια έπαιξα καλύτερα, έδειξα κάποια καλά στοιχεία του παιχνιδιού μου, έβγαλα κάποια καλά plays και προκρίθηκα στον ημιτελικό".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ