AUSTRALIAN OPEN

Σάκκαρη: "Με τέτοια υποστήριξη μπορώ να φτάσω ως το τέλος του Australian Open"

Maria Sakkari of Greece plays a backhand return to Zheng Qinwen of China during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 19, 2022. (AP Photo/Hamish Blair)
Maria Sakkari of Greece plays a backhand return to Zheng Qinwen of China during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 19, 2022. (AP Photo/Hamish Blair) AP

Η Μαρία Σάκκαρη στις πρώτες της δηλώσεις μετά την νίκη της απέναντι στην Κουντερμέτοβα αναφέρθηκε ξανά στην παρουσία των Ελλήνων στις εξέδρες τονίζοντας ότι μαζί τους μπορεί να φτάσει ως το τέλος του Australian Open.

Απόλυτα ικανοποιημένη με την πρόκρισή της στον τέταρτο γύρο του Australian Open εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) μετά τη νίκη της απέναντι στην Κουντερμέτοβα (Νο 32).

Αρχικά η Σακ τόνισε: "Αισθάνομαι πολύ καλά. Απολαμβάνω να παίζω, απολαμβάνω τον κόσμο. Είναι υπέροχο που είμαι εδώ. Αισθάνομαι σαν να παίζω στο σπίτι μου. Δίνει επιπλέον ενέργεια ο κόσμος. Στους αντιπάλους δεν αρέσει, αλλά αρέσει σε μένα οπότε…Θέλω να τους ευχαριστήσω τόσο τους Έλληνες όσο και όλους όσους έρχονται να με στηρίξουν"

Στη συνέχεια σε ερώτηση για την επόμενη αντίπαλό της: "Έχουμε αγωνιστεί ξανά. Αν θυμάμαι καλά μία ή δύο φορές. Η Πέγκουλα είναι μια πολύ καλή παίκτρια που είχε εξαιρετική σεζόν πέρυσι. Και οι δυο μας είμαστε στην δεύτερη εβδομάδα και όποια είναι καλύτερη θα κερδίσει".

Τέλος, σε ερώτηση που της έγινε για το που μπορεί να φτάσει με την υποστήριξη που έχει από τους Έλληνες απάντησε: "Μέχρι τέλους"

Δείτε τις δηλώσεις της σε βίντεο.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ