MADRID OPEN

Σάκκαρη: Η κλήρωσή της στο Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη 2023 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Madrid Open με την Μαρία Σάκκαρη να βρίσκεται στο ίδιο μισό μαζί με τις Ζαμπέρ, Σαμπαλένκα, Γκαρσιά και Γκοφ.

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να απέφυγε την Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, ωστόσο η κλήρωση της Μαδρίτης την έφερε στο κάτω μέρος του ταμπλό εκεί που βρίσκεται η κάτοχος του τίτλου Ινς Ζαμπέρ, αλλά και η Νο2 του κόσμου Αρίνα Σαμπαλένκα.

Το μονοπάτι της Ελληνίδας τενίστριας έχει αρκετές παγίδες από την αρχή καθώς αφού θα περάσει bye από τον 1ο γύρο στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει είτε την Αμερικανίδα Αμάντα Ανισίμοβα, είτε παίκτρια από τα προκριματικά.

Στον 3ο γύρο είναι πολύ πιθανό να παίξει κόντρα στην πολύ καλή της φίλη Ντόνα Βέκιτς, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στις “16” η Ελληνίδα τενίστρια είναι πιθανό να παίξει απέναντι στην Αμερικάνισα Κόρι Γκοφ.

Στα προημιτελικά λογικά θα περιμένει η κάτοχος του τίτλου Ονς Ζαμπέρ, η οποία ωστόσο έφυγε τραυματισμένη από το τουρνουά της Στουτγκάρδης. Αν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά η Σάκκαρη θα κληθεί να αντιμετωπίσει είτε την Αρίνα Σαμπαλένκα, είτε την Καρολίν Γκαρσία.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό η Σφιόντεκ αναμένεται να βρει στα προημιτελικά την Έλενα Ριμπάκινα σε μια μεγάλη μονομαχία, ενώ η περσινή φιναλίστ Τζέσικα Πεγκούλα αναμένεται να βρει στις “8” την Ντάρια Κασάτκινα.

Πιθανοί προημιτελικοί (βάσει ranking)

  • Ίγκα Σφιόντεκ (Πολωνία) – Έλενα Ριμπάκινα (Καζακστάν)
  • Τζέσικα Πεγκούλα (ΗΠΑ) – Ντάρια Κασάκτινα (Ρωσία)
  • Κόρι Γκοφ (ΗΠΑ) – Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία)
  • Καρολίν Γκαρσία (Γαλλία) – Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία)

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS MADRID OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ