ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "'Έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω το ματς - Σαν να παίζω σπίτι μου στην Αυστραλία"

Σάκκαρη: "'Έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω το ματς - Σαν να παίζω σπίτι μου στην Αυστραλία"
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη της κόντρα στην Αντζελίκ Κέρμπερ για τα προημιτελικά του United Cup @2023 AP IMAGES/MARK BAKER

Στη σταθερότητα που επέδειξε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς κόντρα στην Κέρμπερ και στη στήριξη του κοινού της Αυστραλίας, στάθηκε στις δηλώσεις της μετά την εκπληκτική εμφάνιση και την επικράτησή της η Μαρία Σάκκαρη.

Σαρωτική ήταν η Μαρία Σάκκαρη (Νο 8) στο πρώτο παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία για τα προημιτελικά του United Cup, επικρατώντας με σχετική άνεση (6-3, 6-0) κόντρα στην Αντζελίκ Κέρμπερ.

Μία νίκη που δίνει στη "γαλανόλευκη" αποστολή το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και διατηρεί το αήττητο της Ελληνίδας τενίστρια για το 2024.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Γερμανίδα, Κέρμπερ:

"Ημουν σταθερή από την baseline και έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω το ματς. Ξέρω ότι η Κέρμπερ είναι έμπειρη τενίστρια και θα έβρισκε τρόπο να επιστρέψει. Είπα στον προπονητή μου μετά το τέλος του πρώτου σετ ότι είναι πολύ καλή για να χάσει τόσο εύκολα"

Για την παράδοση κόντρα σε αριστερόχειρες τενίστριες: "Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι συμβαίνει και τις κερδίζω. Φέτος έχω βελτιώσει τις επιστροφές μου"

Για τη στήριξη του κόσμου όταν παίζει σε κορτ της Αυστραλίας: "Κάθε φορά που επιστρέφουμε εδώ, είναι σαν να παίζω σπίτι μου. Είναι εντυπωσιακό γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε τουρνουά αντίστοιχου επιπέδου και είναι ωραίο για μας να παίζουμε με τόσο κόσμο στο πλευρό μας" σχολίασε μέσα σε αποθέωση"

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ UNITED CUP ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ