ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Δύσκολες οι συνθήκες, είμαι ικανοποιημένη από την πρόκριση"

Η Μαρία Σάκκαρη σε στιγμιότυπο από αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Η Μαρία Σάκκαρη σε στιγμιότυπο από αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 AP PHOTO/SETH WENIG

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε το εμπόδιο της Μπούζκοβα που αποσύρθηκε και στις δηλώσεις της μέσα από το κορτ στάθηκε στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο ματς και την ικανοποίηση της για την πρόκριση.

Η Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Rogers Cup επικράτησε της Μπούζκοβα που αποσύρθηκε και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του τουρνουά. Το παιχνίδι έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη και η Ελληνίδα τενίστρια στάθηκε σε αυτό στις πρώτες της δηλώσεις μέσα από το κορτ ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πρόκριση.

"Ήταν αρκετά δύσκολες οι συνθήκες, είχε αρκετή ζέστη, έρχομαι από το Τόκιο όπου και εκεί είχε ζέστη και φυσικά νωρίτερα ήμουν στην Ελλάδα που επίσης είχε ζέστη. Είμαι ικανοποιημένη από την πρόκριση στον επόμενο γύρο αν και δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον αντίπαλο να εγκαταλείπει".

Για το γεγονός πως η ίδια έδειξε ανεπηρεάστη από τη ζέστη και με αρκετές δυνάμεις στο κορτ:

"Αυτό είναι ένα από τα δυνατά μου στοιχεία και πάντα νιώθω καλά στο κορτ. Επίσης μου αρέσει η ζέστη, αγαπώ το Μόντρεαλ, ήταν η πρώτη μου νίκη και είμαι ευχαριστημένη που θα παίξω και άλλα παιχνίδια μπροστά σας".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ